Celebrity News

Pikac iz serije Vratiće se rode presrećan! Supruga Jelena ga obradovala najlepšim vestima! Svi čestitaju (FOTO)

Pikac iz serije Vratiće se rode danas slavi

Pikac iz serije Vratiće se rode presrećan! Supruga Jelena ga obradovala najlepšim vestima! Svi čestitaju (FOTO)

Glumac Bojan Dimitrijević, koji je simpatije javnosti stekao kao Pikac iz serije „Vratiće se rode”, 2019. godine oženio se koleginicom Jelenom Stupljanin. 

Od romantičnog svadbenog veselja, održanog na brodu, zaljubljeni par ne prestaje da intrigira medije. 

Pročitajte: Vidi se da su umetnici: Jelena Stupljanin i Bojan Dimitrijević, nakon venčanja doneli važnu odluku(FOTO)

Svi bi želeli da zavire u intimu skladnih supružnika koji izbegavaju da detalje svog porodičnog života iznose u javnost, retko daju intervjue, a još ređe koriste društvene mreže.

Ipak, kada je reč o profesionalnim dostignućima i te kako umeju da se pohvale prijateljima, kolegama pa i pratiocima na Instagramu, što je nedavno baš Jelena uradila. 

 

 

– Veoma sam srećna i nadasve nestrpljiva da objavim, pa dok ne dođu nešto oficijelnije (lepše) fotke, evo me spontano iz lifta, sa nagradom „Zlatna antena”, koja nosi ime „Radmila Savićević” za najbolju žensku epizodnu ulogu u TV seriji „NEMIRNI” – napisala je Bojanova supruga koja je na Međunarodnom festivalu drama i serija FEDIS pobedila u jakoj konkurenciji.

 

 

Priznanje je pripalo njoj, što je vrlo verovatno ona proslavila u svom domu s mužem koji joj je najveća podrška na profesionalnom putu.

Pročitajte: Malo ko zna da su u braku! Bojan Dimitrijević Pikac se pojavio sa svojom POZNATOM suprugom i svi su IZNENAĐENI (FOTO)

Poštovanje, podrška i ljubav svakako su obostrani. Jelena je neko na koga Bojan iliti Pikac iz serije „Vratiće se rode” uvek može da se osloni, da od nje potraži privatni ili pak profesionalni savet, a sudeći po nagradama koje se sve češće nalaze u njenim rukama, očigledno je dovoljno kompetentna.

 

 

 

Komentari (0)

Loading