Celebrity News

Venčanica je kao iz filma, na svadbi i Novak Đoković: Pogledajte jedine slike haotičnog venčanja Jelene Stupljanin i Bojana Dimitrijevića

Venčanje Jelene Stupljanin i Bojana Dimitrijevića odigralo se daleko od očiju javnosti

Venčanica je kao iz filma, na svadbi i Novak Đoković: Pogledajte jedine slike haotičnog venčanja Jelene Stupljanin i Bojana Dimitrijevića

Mada se odigralo na brodu, daleko od neumornih paparaca, venčanje Jelene Stupljanin iBojana Dimitrijevića tema je o kojoj se te 2019. godine itekako pričalo. Sve dok glumac i glumica na svojim Instagram profilima nisu podelili fotografije svadbenog veselja spekulisalo se o tome kakvu je venčanicu ona ponela, kakvo on odelo obukao, kog je ukusa bila mladenačka torta, pa i ko se našao među zvanicama.

Pročitajte: Komemoracija Miri Furlan: Žarko Laušević se potresnim rečima oprostio od dive jugoslovenskog filma (foto)

Gloria Jovanka Bojković

 

Intimno u krugu porodice i najbližih prijatelja krstareći Dunavom Jelena i Bojan zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav a sve iz prvih redova ispratili su Nikola Đuričko sa suprugom Ljiljanom, Snežana Bogdanović i Uliks FehmijuGorica Popović, Milena Vasić...

Pročitajte: Srećne vesti stižu iz Amerike: Nikola Đuričko objavio razlog zbog kog srce iz grudi hoće da mu iskoči (FOTO)

Instagram

 

Venčanje Jelene Stupljanin i Bojana Dimitrijevića obeležilo je i nekoliko specifičnosti među  kojima i duga koja se nadvila nad brodom u trenutku kada su sudbonosno da izgovorili, a ono što se i dan-danas prepričava jeste to da su zvanice tokom čitavog slavlja pratile uporedo meč Novaka Đokovića.

Pročitajte: Došle na isti događaj ISTO OBUČENE: Modni okršaj Slobode Mićalović i Milene Vasić, kojoj bolje stoji odelo u boji proleća? (FOTO)

Instagram

 

Kada je Nole pobedio, nastala je opšta euforija koja se sasvim uklopila u završnicu proslave o kojoj se među prijateljima bračnog para još uvek priča kroz anegdote.

Komentari (1)

Loading