Celebrity News

Postavila mi je jedan uslov, i tada sam prelomio da je kraj: Zašto su se Slađa i Đole razveli posle 22 godine braka

Razvod Slađe i Đoleta privukao je veliku pažnju javnosti

Postavila mi je jedan uslov, i tada sam prelomio da je kraj:  Zašto su se Slađa i Đole razveli posle 22 godine  braka

Ata Images

Slađa Delibašić i Đole Đogani bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina. Imali su brojne hitove, nastupi su im bili rasprodati, a oni su uživali u ljubavi i stabilnom braku. Kada se činilo da njihovu sreću ništa ne može da uzdrma, rastali su se. Razvod Slađe i Đoleta privukao je veliku pažnju javnosti, a denser je tek dve decenije kasnije otkrio pravu istinu.

Priznao je da je razvod podneo veoma teško i da nije umeo da se snađe kada se njihov brak okončao.

- Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj. Video sam unapred ceo život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje - rekao je Đole u dokumentarnom filmu, kada je priznao da je išao kod psihijatra kako bi pronašao rešenje.

Pročitajte: Stariji 24 godine, a zbog ovoga tražio razvod od Dajane Paunović - Odluku teško doneo, ali više nije mogao da izdrži

- Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Pogledala me je tada puna sebe i rekla: „Ti i treba da ideš kod psihijatra“. Jednom sam uspeo da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo - ispričao je Đogani i istakao da njegova tadašnja supruga nije mogla da se snađe sa tolikom popularnošću i novcem.

- Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod, nego ona. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta -  kazao je Đole Đogani i otkrio koji je trenutak bio presudan.

Youtube printscreen

 

 

- Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam: „Ajde, lepo, da završimo sa svim tim“ - ispričao je tada denser koji je srećan u braku sa Vesnom. Slađa nije želela da komentariše njihov razvod.

 

Komentari (0)

Loading