Celebrity News

Stariji 24 godine, a zbog ovoga tražio razvod od Dajane Paunović: Odluku teško doneo, ali više nije mogao da izdrži

Razvod Dajane Paunović i Žike Jakšića bio je glavna tema

Stariji 24 godine, a zbog ovoga tražio razvod od Dajane Paunović: Odluku teško doneo, ali više nije mogao da izdrži

Ata Images

Sve krahove braka na javnoj sceni znatiželjnici isprate sa posebnom pažnjom.

Razvod Dajane Paunović i Žike Jakšića bio je glavna tema dugo vremena, posebno jer nekadašnji supružnici dugo nisu hteli da komentarišu razloge rastanka.

Pročitajte Ni Snežana, ni Dajana... evo koja žena je prva neprežaljena ljubav Žike Jakšića!

Dajana je posle razvoda život potpuno promenila. Povukla se iz voditeljskog posla i osnovala humanitarnu fondaciju koja nosi njeno ime, a postala je i članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda.

Sreća u ljubavi joj se ponovo osmehnula posle razvoda, a identitet partnera s kojim je u vezi više od šest godina ne želi da otkriva javno.

Ata Images

 

 

Ipak, nije uvek bilo tako. Kako se prvo oprobala u pevačkoj karijeri, srela je 24 godine starijeg muzičara i producenta Žiku Jakšića. Dobili su sina Dušana i izgledalo je da ljubav cveta. Međutim, usledio je razvod i to u tišini.

Znatiželjna javnost mogla je samo da nagađa šta je bio razlog za okončanje braka, a onda je pet godina kasnije Žika otkrio da je on bio taj koji je rešio da se brak okonča.

Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek prvo mora da se bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći.

I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao da se dobro osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve.

Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način”, rekao je Žika svojevremeno i istakao da nema nameru da ponovo staje pred oltar jer se u braku oseća skučeno.

Pročitajte Uslovila ga raskidom! Devojka Žike Jakšića zahtevala samo jedno, evo kako je reagovao

Žika iz prvog braka ima sina Andriju koji se oženio i živi u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Žiki je zbog toga puno srce, što vidi svog prvenca ispunjenog i srećnog.

Pogledajte još fotografija Dajane Paunović u galeriji ispod.

 

Komentari (0)

Loading