Celebrity News

KAKVA BOMBA! Ćerka poznate pevačice studira Međunarodnu diplomatiju, govori četiri jezika i izgleda kao sa naslovne strane magazina (FOTO)

Prava lepotica, uspešan student i mamin ponos - ćerka Jasne Milenković Jami

KAKVA BOMBA! Ćerka poznate pevačice studira Međunarodnu diplomatiju, govori četiri jezika i izgleda kao sa naslovne strane magazina (FOTO)

Pevačica Jasna Milenković Jami može se pohvaliti da uspešno puni klubove, iza sebe ima hitove koji traju decenijama, ali njen najveći ponos i životni uspeh predstavlja ćerka Lea.

Ćerka Jasne Milenković Jami za nju je bila najveći dar, a kako je nedavno rekla u jednom intervjuu oduvek je ponosna na odluku da naslednicu odgaja sama.

Pročitajte: Obučene i frizirane identično - Jami sa ćerkom na crvenom tepihu, od sinoć svi pričaju o njima (FOTO)

- Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno, nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njim. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju - rekla je pevačica za „Gloriju“.

Boško Karanović

 

Ćerka Jasne Milenković Jami na fakultetu ima sve desetke, veoma je uspešna mlada dama koja živi život iz snova. Putuje, zabavlja se i usavršava svoja znanja.

Na prvi pogled mnogi bi rekli da su Lea i Jami sestre, a ona je mamina kopija, te komplimente na račun izgleda dobija svakodnevno.

Komentari (0)

Loading