Moda

Obučene i frizirane identično: Jami sa ćerkom na crvenom tepihu, od sinoć svi pričaju o njima (FOTO)

Ćerka Jasne Milenković Jami kopija je pevačice

Obučene i frizirane identično: Jami sa ćerkom na crvenom tepihu, od sinoć svi pričaju o njima (FOTO)

Od momenta kada je prvi put poželela da se predstavi medijima ćerka Jasne Milenković Jami u žiži je interesovanja, najpre zbog svog izgleda. Prve fotografije pevačicine naslednice poslužile su javnosti da se uveri u njenu lepotu i to koliko liči na majku. Posebno ta sličnost dolazila je do izražaja kada se pogledaju Jasnine slike iz mladosti, ali kako se i njena naslednica nedavno podvrgla nekim estetskih zahvatima, tvrdnja pevačicine publike i obožavatelja je da su tek sad vrlo slične. 

Pročitajte: Gledali ste ga u rijalitiju, a niste znali ko je: Pogledajte jedinu fotografiju čoveka sa kojim Jami ima ćerku Leu

Boško Karanović

 

Budući da Lea, Jasnina mezimica koju je ona dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, je izrazila želju da stavi hijaluron u usta i obavi još par korekcija na licu i ona i pevačica naišle su na osudu javnosti, a nedavno se pojavio novi razlog da se o popularnoj majci i ćerki piše.

Pročitajte: NIKO OVOLIKO NE LIČI: Ćerka Jasne Milenković Jami je kopija svoje majke (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Naime, ćerka Jasne Milenković Jami i ona sama pojavile su se na jednom gradskom događaju identično obučene u odela, samo su napravile malu razliku u boji što je, po mišljenju mnogih, imalo za cilj da dodatno istaknu sličnost.

Pročitajte: Partner pevačice Jami sve ove godine je on, veoma je poznat: Volim ga ceo život, svi drugi su mi bez veze pored njega

Boško Karanović

 

 

Jami je za tu priliku ponela narandažasti komplet koje je ukrasila skupocenim potpeticama, dok je Lea odabrala kraljevsko plavu nijansu za svoje predstavljanje. Kako je i bila namera privukle su veliku pažnju fotoreportera i ostalih zvanica.

Komentari (3)

Loading
Dada da

00:01 08.11.2022

Odvratne prof..kljace obe....NE znam sta je ovde lepo..