Celebrity News

Nikad viđena fotografija Nataše Pavlović i Marka Živića! Svi vide da joj je još uvek u srcu, a evo kako je reagovao sadašnji suprug

Prvi muž Nataše Pavlović ostavio je traga na voditeljkinom srcu

Nikad viđena fotografija Nataše Pavlović i Marka Živića! Svi vide da joj je još uvek u srcu, a evo kako je reagovao sadašnji suprug

Autorka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović dugo je već udata za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim ima dva sina, Olega i Jana. Do pre dve godine veliki deo domaće populacije nije znao da je ona već bila udata, za glumca Marka Živića. Prvi muž Nataše Pavlović napustio je ovaj svet u oktobru 2021, čime je nestao i veliki deo duše voditeljke koja se svojevremeno bavila manekenstvom.

Pročitajte: Kako ga samo dobro nosi! Nataša Pavlović ponela trend sezone, svi će želeti da je iskopiraju! (FOTO)

Uprkos tome što se od glumca razvela godinu dana pre nego što je uplovila u novu vezu i brak voditeljka nije prestala da ga voli, doduše ne više kao emotivnog partnera, ali svakako kao druga, prijatelja i nekoga ko je obeležio nekoliko divnih godina njenog života.

Boško Karanović

 

Divne uspomene nanizali su Nataša i Marko, koje sada ostaju samo u njenom sećanju i na pokojoj fotografiji koju povremeno, od njegove smrti, deli sa pratiocima. 

Upravo to učinila je na drugu godišnjicu, čime je još jednom rastužila "instagramere".

Instagram

 

 

Na slici prvi muž Nataše Pavlović i ona poziraju sa prijateljem koji je, po svemu sudeći, takođe napustio ovaj svet. 

Pročitajte: U ponoć mu je rekla "da" i to u venčanici kakvu niste videli! Zavirite na neobično venčanje "praktične žene" i Predraga Pavlovića (FOTO)

"Znam da se smejete i dalje. Marko i Šime", napisala je voditeljka, čija je tuga za bivšim prijateljem i dalje velika.

Arhiva Hello!

 

Veruje se da njenom sadašnjem suprugu ne godi što sa pratiocima deli prošlost koju je imala sa bivšim, ali je podržava i, kao i do sada, upravo je on najveća uteha i oslonac.

Komentari (0)

Loading