Celebrity News

Posle šest godina ponovo u njegovom zagrljaju! Ceca Ražnatović razmenila sočan poljubac sa ovim muškarcem, svi u šoku (VIDEO)

Ceca Ražnatović ljubi njega - svi u šoku

Posle šest godina ponovo u njegovom zagrljaju! Ceca Ražnatović razmenila sočan poljubac sa ovim muškarcem, svi u šoku (VIDEO)

Ataimages

Kada se pre šest godina Florijan Muntenau pojavio u spotu Cece Ražnatović "Anđeo drugog reda", maneken je bio u centru pažnje domaćih medija.

Par je očarao romantičnim scenama, a mnogi su šuškali da se između njih nešto dešava. Ceca Ražnatović ljubi njega - pisali su tada mediji, a sada se, izgleda, istorija ponavlja.

Diva je čak nekoliko puta demantovala navodnu vezu među njima, ali je istakla veliko prijateljstvo između nje i Florijana.

Pročitajte: Ovo je dan kada je Ceca upoznala svoju najveću LJUBAV posle pokojnog muža - Pogledajte zajedničke fotografije, njen osmeh govori sve

Ovoga puta oboje su se našli u Minhenu u isto vreme i posle duže vremena ponovo su se videli. Ceca je otkrila da su se posle njenog nastupa sreli da popričaju, a zatim su u planu imali lud provod.

Pevačica je zgodnog manekena sočno poljubila u obraz, te su se stare sumnje u njihov odnos ponovo probudile, ali je ona još jednom napisala da je reč o duboko iskrenom prijateljstvu.

 

 

Komentari (0)

Loading