Celebrity News

Koju školu je završila Bogdana Ražnatović: Kada je upoznala Veljka, prodavala je piliće na pijaci i to sa OVOM diplomom

Koju školu su završili Veljko i Bogdana mnogi ne znaju

Koju školu je završila Bogdana Ražnatović: Kada je upoznala Veljka, prodavala je piliće na pijaci i to sa OVOM diplomom

Antonio Anhel / Ata Images

Brak Bogdane i Veljka Ražnatovića traje već četiri godine. Dobili su dva sina, Željka i Krstana, i potpuno su se povukli iz javnosti. Cecin sin je noćni provod zamenio sportom, supruga ga prati u stopu, a koje su škole završili Veljko i Bogdana, ne zna mnogo ljudi.

Veljko je diplomirao na Visokoj školi za primenjene i pravne nauke „Prometej” u Banjaluci početkom 2020. godine. Nije krio da mu nije bilo lako da uskladi obrazovanje i sport. Ipak, diplomski rad sa temom „Ekonomija u Evropskoj uniji” odbranio je sa osmicom.

Pročitajte: Strašan preokret u porodici Ražnatović! U susret četvrtoj godišnjici braka Veljko otkrio Bogdanino pravo lice, ne veruje svojim očima (FOTO)

Bogdana se uspešno bavila košarkom, a posle škole je sa sestrama prodavala piliće na pijaci. Naime, porodica Rodić ima farmu pilića, ali se kasnije preselila da radi u očevoj kancelariji.

Instagram

 

 

Taj posao je mogla da radi bez problema jer je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila Pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima.

Komentari (0)

Loading