Celebrity News

Strašan preokret u porodici Ražnatović! U susret četvrtoj godišnjici braka Veljko otkrio Bogdanino pravo lice, ne veruje svojim očima (FOTO)

Kriza u braku Bogdane i Veljka Ražnatovića - istina ili nagađanje

Strašan preokret u porodici Ražnatović! U susret četvrtoj godišnjici braka Veljko otkrio Bogdanino pravo lice, ne veruje svojim očima (FOTO)

Antonio Anhel / Ata Images

Kriza u braku Bogdane i Veljka Ražnatovića u fokusu je javnosti uvek kada se, bilo iz profesionalnih ili privatnih razloga, zaljubljeni par razdvoji.

Dvosmislene zanimljivosti na Instagram-profilima ponosnih roditelja dvojice mališana Krstana i Željka medije, pa i javnost, navode na nagađanja u vezi sa njihovim odnosom.

Pročitajte: Spakovala kofere i napustila porodični dom! Bogdana Ražnatović sa sinovima daleko od Veljka (FOTO)

Ima li svađa, da li je Veljko džentlmen, kakva je Bogdana domaćica i majka... pitanja su koja se istovremeno postavljaju, nažalost odgovora na njih gotovo da i nema.

Tek povremeno Veljko objavi romantičan gest iz spavaće sobe ili delić iz kuhinje. Ipak čini se da njegove pratioce najviše zanimaju gifovi koji se tiču bračnih razmirica, u kojima je Bogdana obavezno tagovana uz smajliće.

Instagram

 

Javnost je tako doznala da Veljko nije ranoranilac, da ostavlja stvari, posebno čarape, svuda po kući...

Najnovija objava Cecinog sina tiče se, pak, navika njegove emotivne izabranice.

Veljko je, naime, sa pratiocima podelio snimak na kome je besna lavica, a u vrh je stavio opis:

Instagram

 

 

- Evo kako moja devojka misli da izgleda kada je ljuta... Odmah potom objavio je video slatke mace i dodao:

Pročitajte: Verujete li da Veljko i Bogdana OVO imaju u svojoj kući? Svi su zanemeli kada su videli prizor iz Titela (FOTO)

- Evo kako ona zaista izgleda.

Instagram

 

 

Taman kada su svi pomislili da je kriza u braku Bogdane i Veljka Ražnatovića u povoju, ispostavilo se da se zaljubljeni par obožava kao prvog dana, te da jedno kod drugog vole sve faze, vrline i mane.

 

Komentari (0)

Loading