Celebrity News

Brena ima jednu od najskupljih kuća u Beogradu i Majamiju, a nekad živela u skromnom jednosobnom stanu: Sa bratom i sestrom sve delila

Kuća Lepe Brene, u kojoj je živela sa porodicom, bila je sušta suprotnost luksuzu u kome danas živi

Brena ima jednu od najskupljih kuća u Beogradu i Majamiju, a nekad živela u skromnom jednosobnom stanu: Sa bratom i sestrom sve delila

Kuća Lepe Brene na Bežanijskoj kosi važi za jednu od najluksuznijih vila kada su domovi poznatih u pitanju. Opremljena skupocenim nameštajem, prostranim prostorijama, sa čak nekoliko spavaćih soba, ova vila decenijama je dom porodice Živojinović.

Pored glavne kuće, na imanju se nalazi i nekoliko manjih, pomoćnih objekata, od kojih je jedan kuća za poslugu, tu su bazen i tursko kupatilo, te porodica Živojinović ne mora da napusti dvorište svoje vile, već ih sva zadovoljstva čekaju upravo tu, u vlastitoj kući.

youtube printscreen

 

Ništa manje luksuzna nije ni kuća Lepe Brene u Majamiju, u kojoj porodica svake godine odseda u vreme odmora. Ipak, pevačica nikada nije krila da je luksuz nije oduvek okruživao i da je na početku karijere živela u teškim uslovima.

Pročitajte: Ekskluzivno - Zavirite u kuću Lepe Brene u Majamiju koja vredi više od 800.000 evra

Brena, koja ima sestru Fakretu i brata Faruka, sa njima je odrasla u skromnom stanu, ali punom ljubavi.

– Uživala sam u čarima normalnog, običnog svakodnevnog života. Malo sam kuvala, sredila sam kuću, dala sam sve stvari koje mi ne trebaju. To se danas kaže feng šui, a ja sam odrasla u porodici gde moja mama nije znala šta je to nego smo mi svake godine krečili, spremali zimnicu – otkrila je Brena jednom prilikom.

Instagram

 

– Odrastala sam uz roditelje, sestru i brata, u stanu u Brčkom. Kada pomislim na period odrastanja, setim se divnih jutara i prelepog mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok je moja mama spremala doručak. Zatim bi sela za mašinu, počela da šije i peva sevdalinke – otkrila je folk diva deo tople atmosfere koja je svakodnevno ispunjavala njen porodični dom.

Ipak, Brena na svom profilu iz prošlosti čuva samo jednu fotografiju nastalu ispred doma u Brčkom, sa svojim ocem Abidom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Komentari (0)

Loading