Celebrity News

Vila od 2 miliona evra Vere Matović prvi put pred očima javnosti! Pevačica otvorila vrata svog doma, dobro sve osmotrite (FOTO)

Dom Vere Matović prvi put pred očima javnosti

Vila od 2 miliona evra Vere Matović prvi put pred očima javnosti! Pevačica otvorila vrata svog doma, dobro sve osmotrite (FOTO)

Ata Images

Dom Vere Matović velelepna je vila na Dedinju.

Nema osobe koja bar jednom nije prošla pokraj prekrasne kuće sa čijih zidova, po navodima onih koji su imali priliku pevačicu da posete, vise skupocene slike. 

Pročitajte: Svi misle da je godinama u skladnom braku, a jedna porodična fotografija otkriva tajnu! Evo ko su muž i dete Vere Matović (FOTO)

Estradna umetnica nikada nije krila da su ona i suprug, muzičar Ratomir Matović, kolekcionari te da zaista poseduju neke od vrednih umetničkih komada.

paparaco lov- youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Upravo to je jedan od razloga zašto svi godinama priželjkuju da zavire u njen dom, nažalost, tu privilegiju imao je veoma mali broj ljudi i tek pokoja novinarska ekipa i to samo na početku Verine karijere.

youtube printscreen

 

Matovićeva je svojevremeno ugostila jednu kulinarsku TV ekipu, te je tako do očiju javnosti stigao video koji jasno svedoči kako dom Vere Matović iznutra izgleda.

Pevačica je, doduše, pokazala samo kuhinju, što je bilo sasvim dovoljno da se stekne utisak o kakvom enterijeru je reč. 

youtube printscreen

 

Radna površina je drvena kao i elementi. U donjem delu smeštena je rerna, ali i ugradna ploča sa plinom koja je još u to vreme bila pravi hit.

Pročitajte: Zavirite u raj u kome uživa Vera Matović kada odmara (FOTO)

Pored velikog broja fioka tu su i police sa kojih vire posude za kafu, so, šećer i druge začine, a deo oko prozora krasi predivno cveće za koje je zadužen niko drugi do Vera sama.

Ne krije vlasnica brojnih folk hitova da je često u kuhinji, kada ne putuje i ne nastupa voli da gosti prijatelje i porodicu i priprema im omiljena jela.

youtube printscreen

 

Spekuliše se da se prava „poslastica” zapravo nalazi u Verinom dnevnom boravku, gde su uredno poređane slike cenjenih svetskih slikara, ali veruje se da tu prostoriju ona vrlo verovatno nikada neće otvoriti za javnost.

 

 

Komentari (0)

Loading