Celebrity News

Sve puca od luksuza! OVDE Jelena Gavrilović živi sa dečkom Dariom: Domaćice dobro osmotrite kuhinju (FOTO)

Dom Jelene Gavrilović nekretnina je u Beogradu na vodi

Sve puca od luksuza! OVDE Jelena Gavrilović živi sa dečkom Dariom: Domaćice dobro osmotrite kuhinju (FOTO)

Dom Jelene Gavrilović u detinjstvu bila je skromna nekretnina u Lazarevcu. Lepa glumica tamo je odrasla i školovala se, a po okončanju studija preselila se u srpsku prestonicu gde je često menjala stanove.

Nakon što je upoznala emotivnog izabranika Darija konačno se s skućila ni manje ni više nego u Beogradu na vodi, a stan je opremila po poslednoj modi.

Pročitajte: Šta uradi sa sobom? Vraćaj se na staro! Jelena Gavrilović drastično promenila imidž, svi iznenađeni FOTO

Moderno i minimalistički aranžirala je ljubavni kutak, a nedavno se pohvalila kako on tačno izgleda.

Instagram

 

Jelena nije neko ko publici intimu daje na tacni, stoga je ovaj njen potez mnoge iznenadio ipak zahvaljujući tom malo izletu ili bolje rečeno ustupku mnogi su se mogli uveriti u to kako i gde ona živi.

Instagram

 

Za početak ona je sa Instagramerima podelila snimak sa terase, na kojoj često vežba jogu ili pak tokom sunčanih dana ispija prvu jutarnju kafu.

Pogled sa terase je predivan, vidi se reka i ostali neboderi kojima je zgrada glumice okružena, a najbolji detalji smešteni su unutar same nekretnine.

Instagram

 

Dom Jelene Gavrilović krasi crno-siva mat kuhinja, sa skrivenim držačima, skupocena bela radna ploča i ugradna bela tehnika, dok su ona i njen izabranik i pokoji zid u stanu okrečili u istovetnu sivu boju.

Pročitajte: Na istom mestu u isto vreme identično obučene - Modni okršaj Slobode Mićalović i Jelene Gavrilović, kome bolje stoji? (FOTO)

Pod je prekriven najkvalitetnijim parketom, a po svemu sudeći kuhinjski deo nadovezuje se na trpezariski i dnevni boravak.

Instagram

 

Više od toga lepa glumica nije želela za javnost da otkriva, ali i ovo je sasvim dovoljno da se stekne utisak da je ona sa emotivnim izabranikom skrojila život iz bajke a svoj životni prostor po uzoru na svetske magazine.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading