Celebrity News

„Ne bih da mu sudim, ali što je mnogo, mnogo je!“ Komšije otkrile šta sve Lazar Ristovski radi zbog Anice

Devojka Lazara Ristovskog zaslužna za sve

„Ne bih da mu sudim, ali što je mnogo, mnogo je!“ Komšije otkrile šta sve Lazar Ristovski radi zbog Anice

Vest da Lazar Ristovski posle razvoda ima gotovo četiri decenije mlađu devojku u javnosti je odjeknula poput bombe. Onda je pored glumčeve potvrde stigla i vest da se devojka Lazara Ristovskog uselila u njegovu nekretninu u „Beogradu na vodi“, gde sada zajedno žive.

Da Lazar i Anica žive život u ljubavi, potvrdile su i komšije Lazara Ristovskog, koji, kažu, zbog nove izabranice blista.

Pročitajte: Danica Ristovski nije sama! Lazar otpočeo zajednički život sa 39 godina mlađom Anicom, a glumica našla utehu

- Svrati Lazar po neke usputne sitnice i uvek je doteran i ostavi oblak parfema za sobom. On odlično izgleda za svoje godine, e, sad, to ne znači da treba da se zabavlja sa toliko mlađom devojkom. Ne bih da mu sudim, ali što je mnogo, mnogo je. Velika je to razlika. Ja ne mogu ni da zamislim šta o tome misle njeni roditelji - otkrila je za medije prodavačica iz kraja da je devojka Lazara Ristovskog zaslužna za to što glumac izgleda sveže i podmlađeno.

Instagram

 

- On stalno negde juri i žuri, a nju ne bih prepoznao da je ne vidim sa njim. Nekako mi nije upečatljiva. Danicu nismo viđali ovde, mislim da se on u naš kraj preselio posle razvoda. Čovek vodi računa o sebi, ali niko nije očekivao da će biti u vezi sa „klinkom“, ali to je svakako njegova stvar. Verujem da mu mnogi zavide - kaže za "Blic" jedan komšija koji su kaže da Danica ne viđaju. Bivša supruga Lazara Ristovskog uprkos teškom životnom periodu nije sama i ima ogromnu podršku kolega i prijatelja.

 

Komentari (0)

Loading