Celebrity News

Odlučila da prekine ćutanje: Nakon što je Lazar Ristovski potvrdio njihovu vezu, OGLASILA SE 39 godina mlađa Anica Lazić (FOTO)

Oglasila se Anica Lazić, nova devojka Lazara Ristovskog

Odlučila da prekine ćutanje: Nakon što je Lazar Ristovski potvrdio njihovu vezu, OGLASILA SE 39 godina mlađa Anica Lazić (FOTO)

Vest da je glumac Lazar Ristovski mesecima u srećnoj vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić odjeknula je poput bombe u domaćoj javnosti.

Kako pišu mediji, glumac već neko vreme živi sa svojom novom izabranicom, s kojom je i sarađivao na seriji „Drim tim”. Lepa Anica završila je studije psihologije u Italiji, a sada se uspešno bavi glumom te Lazar ne krije da je na njen talenat veoma ponosan.

Pročitajte: Radost je neizmerna! Devojka Lazara Ristovskog obradovala najlepšim vestima (FOTO)

Vest da je par u vezi potvrdio je Lazar, dok je Anica odlučila da se u ovoj situaciji drži podalje od medija. Ipak, njih dvoje nedavno su se pojavili na otvaranju novog filmskog studija i javnost je imala prilike da novopečeni par vidi kako se drži ruku pod ruku.

Instagram

 

Sada, posle nekog vremena, oglasila se Anica Lazić, koja svoj Instagram nije koristila često, od momenta kada se za njenu vezu sa glumcem saznalo.

Njena prva objava, kao zvanične devojke Lazara Ristovskog, pobrala je brojne lajkove i komplimente, a ona je sa osmehom pozirala u prirodi, ne skrivajući sreću koju oseća u svemu što joj se u životu trenutno dešava.

 

 

Komentari (0)

Loading