Celebrity News

Ima dete sa manekenkom, a ostavio je pred oltarom: Ovo je bivši muž Marije Kilibarde (FOTO)

Bivši muž Marije Kilibarde je Vladimir Radmanović

Ima dete sa manekenkom, a ostavio je pred oltarom: Ovo je bivši muž Marije Kilibarde (FOTO)

Voditeljka Marija Kilibarda srodnu dušu pronašla je u Branislavu Vučeliću, a o svojoj sreći retko govori. Uvek se trudila da emotivni život sačuva podalje od očiju javnosti, ali prvo venčanje ipak nije uspela da sakrije. Bivši muž Marije Kilibarde je Vladimir Radmanović, a razveli su se posle godinu dana braka.

Razvod je bio veliko iznenađenje za sve jer se i košarkaš retko eksponira u medijima. Poznato je da je pre nego što se oženio voditeljkom, Vladimir Radmanović bio u ljubavi sa crnogorskom manekenkom Jelenom Krivokapić, sa kojom je dobio ćerku Petru.

Pročitajte: Otkriveno šta se Kilibardi desilo na imanju Banetovih roditelja, fotografija rekla više od hiljadu reči

Njih dvoje venčanje su, prema pisanju medija, otkazali u poslednji čas jer se sportista navodno predomislio u poslednjem trenutku.

Boško Karanović

 

 

Kako su tada pisali mediji, Radmanovićeve komšije iz Starih Banovaca ispričale su da je problem bio to što Jelena nije želela da živi u Americi, a Vladimir je to zahtevao.

Jelena se 2018.  udala za svog izabranika Bojana. Glamurozno svadbeno veselje upriličeno je u prestižnom hotelu u Crnoj Gori, a mladu je do oltara ispratila ćerka Petra.

Komentari (0)

Loading