Celebrity News

Mislili smo da će doći do venčanja: Otkriveno šta se Kilibardi desilo na imanju Banetovih roditelja, fotografija rekla više od hiljadu reči

Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića svakim danom sve je čvršća

Mislili smo da će doći do venčanja: Otkriveno šta se Kilibardi desilo na imanju Banetovih roditelja, fotografija rekla više od hiljadu reči

Da je veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića skladna i ide ka narednom koraku godinama unazad se piše po portalima.

Pročitajte:Vratila se u Beograd i NISU IZDRŽALI da se ne vide: Fotografija tajnog susreta sa prvom ženom Vojina Ćetkovića SLOMIĆE SRCE Slobodi

Mada voditeljku njen izabranik još uvek nije ni zaprosio mediji su spekulisali o venčanju koje se još uvek nije dogodilo, a po svoj prilici neće se ni dogoditi, bar ne na onaj način na koji mnogi priželjkuju.

Instagram screenshot @kilimara

 

Svega par meseci od početka zabavljanja sin Milorada Vučelića i voditeljka otpočeli su zajednički život i čini se da im je za sada to sasvim dovoljno.

Pročitajte:Lagan i brz posni ručak sa tikvicama po receptu Marije Kilibarde koji ćete isprobati već danas (VIDEO)

Uživaju u druženju sa prijateljima, putovanjima a često posećuju rodbinu širom Srbije.

Instagram

 

 

Zaljubljeni par posebno voli da boravi na Banetovom imanju, a da Mariji izuzetno prija priroda, mir i tišina pokazala je snimkom koji je objavila na Instagramu.

Pročitajte:Rekla je KRAJ! Marija Kilibarda odjednom donela drastičnu odluku i priznala: Svaki rastanak boli

Ona se, naime, latila kosilice u nameri da pokosi travu, dok uredno dobija smernice. Bane je to sve snimio uz podsmeh, a ona naknadno objavila pozivajući budući zaovu Anu Vučelić upomoć.

Instagram

 

 

Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića posebna je u svakom smislu a da li će i kada svoju ljubav par knunisati brakom vreme će pokazati.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading