Celebrity News

Verovali ste da živi u luksuzu... evo kako zapravo izgleda dom Gordana Kičića i njegove supruge Zorane: Deca imaju glavnu reč (FOTO)

Dom Gordana Kičića prvi put pred očima javnosti

Verovali ste da živi u luksuzu... evo kako zapravo izgleda dom Gordana Kičića i njegove supruge Zorane: Deca imaju glavnu reč (FOTO)

Ata Images

Dom Gordana Kičića i njegove supruge Zorane donedavno je bio nepoznanica.

Skrivao je glumac od medija porodični kutak, nagoveštavajući da je njegova intima njegova stvar te da svojom glumom publici daruje sve šte je neophodno.

Pročitajte: Deca su dovoljno odrasla! Zorana i Gordan Kičić otputovali na romantično putovanje, pogledajte fotografije sa plaže

S time se u potpunosti složila njegova izabranica, a i njihovi brojni prijatelji, koji su poštovali želju skladnog para, te tako za sve godine rada, a sigurno je u poslu bar dve decenije, nije isplivala u javnost niti jedna jedina slika na kojoj je dom Gordana Kičića u prvom planu.

Boško Karanović

 

Kako izgledaju kuhinja, kupatilo, spavaći ili dnevni boravak sve donedavno niko nije mogao ni da pretpostavi, a onda se dogodio jedan post na Instagramu koji je sve šokirao.

Ako je verovati spekulacijama žute štampe, Gordan je za potrebe neke saradnje podelio kadar iz svog dnevnog boravka, na osnovu kog se makar delimično može steći utisak kako njegov stan u Beogradu izgleda.

Promo

 

Na objavljenoj slici glumac sedi naslonjen u crnoj fotelji dok su iza njega police sa knjigama, uspomenama i ramovima za slike.

Pročitajte: Šta bi ovo? Supruga Gordana Kičića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

Kadar iza njega bio je zamagljen pa se detalji nisu mogli videti bolje, ipak za njegove fanove i ovo je sasvim dovoljno.

Instagram

 

 

Svi se nadaju da će Gordan u nekom trenutku i svoje naslednike javnosti predstaviti, a da li će se to zaista i dogoditi vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading