Celebrity News

Kostadin posle raskida sa Anastasijom Ražnatović dobio dva sina, a ko je drugi sin Zvezdana Terzića? Nikša je prava misterija za sve (FOTO)

Sinovi Zvezdana Terzića su Kostadin i Nikša

Kostadin posle raskida sa Anastasijom Ražnatović dobio dva sina, a ko je drugi sin Zvezdana Terzića? Nikša je prava misterija za sve (FOTO)

Anastasija Ražnatović bila je u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi sa Kostadinom Terzićem. Cecina ćerka danas uživa u braku s Nemanjom Gudeljom, a Terzićev sin je sreću pronašao pored Podgoričanke Valentine Lopičić sa kojom je dobio dva sina.

– Nije bilo nikakve svađe. Rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu – rekla je Anastasija za medije nakon raskida.

Pročitajte: Kostadin Terzić krstio sina Vidaka! Bebica u elegantnom odelu, mama lepa kao boginja, a tek da vidite zvanice i dekoraciju (FOTO)

Sinovi Zvezdana Terzića privlače pažnju javnosti, a o starijem Nikši se malo toga zna.

O starijem sinu Zvezdana Terzića ne zna se mnogo jer on, kako je sam rekao, ne voli medijski da se eksponira. Jedino što se zna je da je profesionalno trenira boks.

Mirko Tabašević

 

 

Ono što se zasigurno zna jeste da je Nikša Terzić profesionalno trenirao boks, a njegov emotivni život je nepoznanica za javnost. Retko se pojavljuje na događajima gde bi mogao da bude uslikan, a jedna od prilika bila je svadba Dragane Džajić i Miloša Ivanovića.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading