Celebrity News

Kostadin Terzić krstio sina Vidaka! Bebica u elegantnom odelu, mama lepa kao boginja, a tek da vidite zvanice i dekoraciju (FOTO)

Mlađi sin Kostadina Terzića napunio je godinu dana

Kostadin Terzić krstio sina Vidaka! Bebica u elegantnom odelu, mama lepa kao boginja, a tek da vidite zvanice i dekoraciju (FOTO)

Kada se mlađi sin Kostadina Terzića rodio početkom prošle godine čitava porodica je slavila dan i noć, a kako i ne bi kada je postala bogatija za još jednog naslednika pozamašnog imetka. Maleni dečak, koji je poneo starinsko ime Vidak postao je, pored starijeg brata Vuka, centar dešavanja unutar doma Valentine i Kostadina, koji na dan njegovog prvog rođendana nisu žalili novca.

Pročitajte: Kad su se pojavili svi su gledali u njih: Kostadin i Valentina Terzić glavna tema ogovaranja na svadbi, evo zašto (FOTO)

Instagram

 

Rođendansku proslavu mlađi sin Kostadina Terzića imao je u prestižnom prestoničkom restoranu nadomak reke, gde su ponosni roditelji ugostili veliki broj članova familije, kumove i prijatelje, sa kojima su slavili dugo u noć. Iako se poslednijh godina, po nekom nepisanom pravilu, rođendani dece slave u igraonicama, mladi bračni par nije podlegao tom trendu, a pretpostavlja se da je razlog to što su malenog Vidaka na dan prvog rođendana i krstili. Uloga kuma pripala je fudbaleru Stefanu Baboviću.

Pročitajte: VREME JE DA BUDEM ISKREN, tog čoveka NE POZNAJEM: Zvezdan Terzić PRVI PUT o izabraniku ćerke Maše sa kojim čeka bebu! Bićete iznenađeni

Instagram

 

Prostor već i te kako raskošan i lep oni su predivno dekorisali plavim, zlatnim i sivim tonovima, koji su se našli i na rođendanskoj torti. Bilo je balona, prskalica, popsa, hrane u izobilju, a očekivalo se da će svojim stajlingom Kostadinova izabranica sve zaseniti, što je ona i učinila ili je možda bolje reći da je zvanice svojim odabirom toalete iznenadila.

Pročitajte: Zgodni Nikša: Mašu i Kostadina znate, a evo kako izgleda najstariji sin Zvezdana Terzića (foto)

Instagram

 

Umesto elegantne haljine Velentina je, poput svog muža, ponela odelo, što nije umanjilo njenu lepotu i gracioznost. Pretpostavlja se da je razlog za ovakvo odevanje pronašla u svojim dečacima, koji umeju da budu nemirni, te je za njima potrebno potrčati, sagnuti se, presvući ih i slično...

Instagram

 

Poput Valentinine toalete sve je na dan rođendana bilo zadivljujuće i onako kako priliči skladnoj porodici.

 

Komentari (0)

Loading