Celebrity News

Od prizora zastaje dah: Milica Milša otvorila vrata svoje dnevne sobe, detalj sve raspametio (FOTO)

Dom Milice Milše i Žarka Jokanovića uređen sa stilom

Od prizora zastaje dah: Milica Milša otvorila vrata svoje dnevne sobe, detalj sve raspametio (FOTO)

Dalibor Danilović

Milica Milša i Žarko Jokanović nedavno su s vratima svog novog doma otključali novu životnu etapu. Za njegovo uređenje angažovali su arhitektu, te je enterijer osmišljen po meri para, a sve deluje namenjeno uživanju. 

Dom Milice Milše i Žarka Jokanovića uređen je moderno i odiše porodičnom toplinom, kakvom odiše njihova zajednica. Iako Milica često voli da pokaže magičan pogled sa terase, sa koje se pruža pogled na ceo Beograd, ovog puta otvorila je vrata dnevne sobe i očarala pratioce.

Pročitajte: Svaka domaćica ovo sanja - Zavirite u kuhinju Milice Milše i Žarka Jokanovića,jedan detalj će vas baš iznenaditi (FOTO)

Stan je moderno uređen, ali po ugledu na stare salonce, krasi ga masivan nameštaj, umetnine, ali posebnu pažnju privlači kućna biblioteka, koja se proteže na dva zida i seže od poda do plafona, što prostoru daje posebnu toplinu.

 

 

Stan se sastoji od nekoliko spavaćih soba, kupatila, kuhinje, ali centralno mesto, „srce“ stana, u kome vlasnici najviše uživaju upravo je ova savršeno uređena dnevna soba.

Komentari (0)

Loading