Lifestyle

Svaka domaćica ovo sanja: Zavirite u kuhinju Milice Milše i Žarka Jokanovića, jedan detalj će vas baš iznenaditi (FOTO)

Kuhinja Milice Milše i Žarka Jokanovića vrlo je upečatljiva

Svaka domaćica ovo sanja: Zavirite u kuhinju Milice Milše i Žarka Jokanovića, jedan detalj će vas baš iznenaditi (FOTO)

Glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović više od dve decenije uživaju u skladnom braku, ali i u veoma uspešnom periodu postignutim radom na seriji "Igra sudbine", koja je proteklih godina postigla neverovatnu gledanost. Da sada uživaju u plodovima vrednog rada svedoči novi stan koji su pazarili na ekskluzivnoj lokaciji u prestonici. Bračni par uselio se početkom maja u penthaus u elitnom delu Beograda, a osim neveovatnog pogleda koji se pruža sa poslednjeg sprata zgrade, kuhinja Milice Milše i Žarka Jokanovića deo je kutka u kojem oni provode dosta vremena.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba! Tuga Milice Milše rasplakala sve - Više ne mogu da te zagrlim, zauvek ćeš biti u mom srcu (FOTO)

Boško Karanović

 

Novi stan opremljen je modernim nameštajem, a supružnici su mislili na svaki detalj, pa tako i kuhinja Milice Milše i Žarka Jokanovića izgleda kao iz magazina.

Pročitajte: Dve decenije su zajedno, svi su mislili da će biti zauvek... Milica Milša i Žarko Jokanović šokirali naciju ovom vešću (FOTO)

Boško Karanović

 

Elementi su sačinjeni od najkvalitetnijeg drveta, a preovladavaju nežni tonovi "razbijeni" najmodernijom tehnikom u beloj boji...

Pročitajte: Odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića - Ovako izgledaju u kupaćem bez Fotošopa, svi zumiraju fotke

Boško Karanović

 

Sve tip-top skockano i na dohvat ruke ovaj deo luksuznog stana čini savršeno funkcionalnim, a posebnu pažnju privukao je frižider ukrašen magnetima među kojima onaj sa venčanja Milice i Žarka zauzima centralno mesto.

Pročitajte: Prva fotografija doma Milice Milše i Žarka Jokanovića otkako su se uselili u PENTHAUS otkriva mnogo toga (FOTO)

Boško Karanović

 

Nesumnjivo su Milica i Žarko posvetiti posebnu pažnju opremanju ovog prostora kako bi uprkos brojnim obavezama sa uživanjem pripremali obroke i to, po svemu sudeći zdrave. 

Pročitajte: Milica Milša i Žarko Jokanović kupili PENTHAUS u centru Beograda - Pogled na krovove grada i nameštaj po meri će vas raspametiti (FOTO)

Boško Karanović

 

Raznih vrsta povrća, zdravih začina i ostalih potrebnih namirnica pregršt je na radnom kuhinjskom delu, a nije tajna ni da poznatii par neretko voli da ugosti prijatelje, te u dobrom društvu uživa u ukusnim đakonijama.

Pročitajte: Ovako nešto doživeti od svekrve! Milica Milša kroz suze o odnosu sa majkom Žarka Jokanovića

Boško Karanović

 

Elegantnim dizajnom i kvalitetom odiše kuhinja Milice Milše i Žarka Jokanovića te je boravak u njoj maksimalno prijatan i oni se sa zadovoljstvom prepuštaju kulinarskim veštinama.

Pročitajte: Iza kulisa "Igre sudbine"! Milica Milša otkriva koje su glumice ZBOG NJE dobile ulogu u seriji (FOTO)

Boško Karanović

 

Komentari (1)

Loading
Vera

11:01 17.10.2022

Ne sanja svaka domaćica takvu kuhinju, postoje i lepše.