Celebrity News

Ne drži dijete, bez ijedne estetske korekcije: Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović u 55. godini

Izgled Dubravke Mijatović je besprekoran

Ne drži dijete, bez ijedne estetske korekcije: Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović u 55. godini

Glumica Dubravka Mijatović u decembru puni 55. godina, a još važi za jednu od najlepših srpskih glumica. Izgled Dubravke Mijatović je besprekoran, a ona kaže da je starenje ne plaši. Ni pitanja o godinama je ne vređaju, štaviše, kaže da je na njih ponosna jer ih je ona sticala i ističe da je na svakoj godini zahvalna.

Dubravka retko govori o privatnom životu, a u jednom od retkih intervjua otkrila je da je od majke još u detinjstvu naučila koliko je važna nega lica.

Pročitajte: Sada ću vam reći kakva je majka svojoj ćerki ta Dubravka Mijatović - Prvi muž poznate glumice konačno progovorio, njegove reči seku kao mač

- Znam da sam od mame, gledajući je kako se sprema za posao, naučila da je nega jako važna za ženu, da se iz kuće ne izlazi bilo kako. Zbog sebe, naravno. I da nedostatak vremena nije izgovor za to - istakla je Dubravka pre nekoliko godina za portal „To sam ja“.

- Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala - rekla je Dubravka jednom prilikom za medije i istakla da nikada ne drži dijete već da redovno trenira.

Instagram screenshot @anjuta_mandic

 

 

- Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete - rekla je tada.

 

Komentari (0)

Loading