Celebrity News

Sada ću vam reći kakva je majka svojoj ćerki ta Dubravka Mijatović: Prvi muž poznate glumice konačno progovorio, njegove reči seku kao mač

Prvi muž Dubravke Mijatović takođe je poznati glumac

Sada ću vam reći kakva je majka svojoj ćerki ta Dubravka Mijatović: Prvi muž poznate glumice konačno progovorio, njegove reči seku kao mač

Glumica Dubravka Mijatović istakla se u mnogim našim ostvarenjima, veliku popularnost stekla je ulogama u serijama "Bolji život" i "Srećni ljudi", a jedna od filmskih uloga koja joj je obeležila život u svakom smislu jeste i lik Nadice u kultnom ostvarenju "Tri palme za dve bitange i ribicu". Zbog posebne energije koju unosi u svaku ulogu, postala je jedna od omiljenih glumačkih diva i čini se sa lakoćom osvojila srca publike, a svima je poznato da je zarobila srce pokojnog Marinka Madžgalja sa kojim je dobila ćerku Saru. Do poslednjeg njegovog dana bila je uz njega i taj ogromni gubitak veoma teško podnela, pa se retko ko seća da je ona i pre Madžgalja bila u braku, a prvi muž Dubravke Mijatović takođe je poznati glumac.

Naime, 1998. godine, na snimanju pomenutog filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", gde joj je pripala glavna uloga, partner joj je bio Goran Radaković kojeg šira publika osim po ovom filmu pamti i po ulogama u serijama "Sinđelići" i "Vratiće se rode". Stupili su u brak 2000. godine i dobili ćerkicu Ivu, međutim ljubav nije dugo potrajala. Kada su shvatili da im ne ide zajedno, odlučili su da se rastanu, u godinama koje su usledile nastavili su da neguju prijateljski odnos pvenstveno zbog deteta.

Pročitajte: ZAR OPET S MLAĐIM? Dubravki Mijatović srce ponovo zaigralo a za sve je zaslužan OVAJ glumac (FOTO)

Iako se prvi muž Dubravke Mijatović nakon nekog vremena ponovo oženio i dobio sina Mihajla, za svoju nekadašnju partnerku uvek je imao samo reči hvale, a u jednom intervjuu koji je svojevremeno dao za "naš magazin" istakao je da je glumica divna majka i zatim se dodatako svoje najbitnije uloge - uloge oca. 

U kakvim ste odnosima s bivšom suprugom Dubravkom Mijatović?

- Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to.

Pošto je Iva već velika devojčica, da li je počela da pokazuje neku vrstu svojeglavosti i doslednosti u svojim stavovima?

- Čim se rodila, već je pokazivala da ima svoju ličnost, a sada je već u godinama kad se očekuje da bude svoja. Nekada ne umem da se snađem s njenim prohtevima, ali se trudim i sigurno je da za tim uvek imam želju.

Pročitajte: Ova žena je svakim danom SVE MLAĐA! Dubravka Mijatović posle tri godine u javnosti, DA LI BISTE JE PREPOZNALI (FOTO)

Aleksandar Krstović

 

Da li je nasledila neku vašu osobinu na koju niste posebno ponosni?

- Tvrdoglava je na mene, a kada naiđete na nekog ko je sličan vama ili kao vi, onda to znači neprekidnu borbu. S druge strane, verujem da je ta osobina neophodna kada se živi u ovakvom svetu.

Jeste li strog otac?

- Ne znam šta bi rekla Iva, ali mislim da nisam. Ponekad sam možda nespretan i ne znam šta da uradim i kako da se postavim u nekim situacijama. Čini mi se da nas deca suviše rano prevaziđu, pametnija su od nas i često dovedu čoveka u situaciju da ne zna kako da se prema njima odnosi. Možda bi trebalo da uvedem malo više taktike s decom i o tome intenzivno razmišljam.

Kako najradije provodite slobodno vreme sa svojom decom?

- Volim da budem sa Ivom i Mihajlom i najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali pre šest godina retko ko se usuđivao. Volim kada smo na moru. Uskoro treba da krenemo na odmor i tome se neizmerno radujem. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini rekao je istaknuti glumac za "Story".

Komentari (0)

Loading