Celebrity News

Fotografija stara 14 godina otkrila sve o Aleksandri Prijović: Nekad nije imala stliste i frizere da brinu o njenom izgledu

Izgled Aleksandre Prijović drastično se promenio

Fotografija stara 14 godina otkrila sve o Aleksandri Prijović: Nekad nije imala stliste i frizere da brinu o njenom izgledu

Aleksandra Prijović ne krije da mnogo ulaže u izgled. Kupuje skupu garderobu, kvalitetnu šminku, a na raspolaganju su joj brojni stručnjaci. Mnogi misle da je iz sebe izvukla maksimum, a izgled Aleksandre Prijović drastično se promenio kroz godine.

Kad prođu godinu, stare fotografije mogu da deluju i pomalo smešno, ali Aleksandra Prijović se svojih starih fotki nimalo ne stidi.

Pročitajte: Luksuzno čak i za najelitniji deo Beograda: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović otvorili vrata porodičnog doma (FOTO)

To je i dokazala kada je objavila svoju fotografiju iz 2009. godine, kada je bila tinejdžerka. Pevačica je jasno stavila do znanja da joj se dopada kako je nekada izgledala, a nedavno je govorila i o stajlingu i načinu šminkanja koji je preferirala na početku svoje karijere.

Instagram/Aleksandra Prijovic

 

 

– Neko je svojevremeno mislio kako je način na koji me šminkaju prikladan i da tako treba da izgledam. Sad kad se setim tog razdoblja, sigurno se ne bih odlučila na takav stajling, frizuru i šminku. Ali ja u tom trenutku nisam znala za bolje, a ljudi koji su to radili mislili su da tako treba da bude – rekla je nedavno novinarima u Hrvatskoj Aleksandra.

 

Komentari (0)

Loading