Celebrity News

Luksuzno čak i za najelitniji deo Beograda: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović otvorili vrata porodičnog doma (FOTO)

Dom Aleksandre Prijović I Filipa Živojinovića je definicija raskoši

Luksuzno čak i za najelitniji deo Beograda: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović otvorili vrata porodičnog doma (FOTO)

ATA Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović več četiri godine žive u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi. U nju su se uselili 2019. godine, neposredno pre nego što su dobili sina Aleksandra. Dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uređen je besprekorno.

Otkako je napunila tri beogradske Arene o Aleksandri Prijović se piše više nego ikada. Kako i ne bi kad je sa samo 28 godina uspela ono o čemu drugi sanjaju.

Pročitajte: Aleksandra Prijović donela odluku koja je šokirala Filipa i celu porodicu (FOTO)

Ipak, pevačka karijera je samo jedan deo njenog uspešnog života. Ona je pre svega majka, a u skladnom braku već godinama uživa sa sinom Bobe Živojinovića. Pre nego što je naslednik stigao par se uselio u vilu u elitnom delu Beograda.

Boško Karanović

 

 

Dom su uredili po svojoj meri, bez mnogo detalja i s ukusom. Nameštaj je svetao, minimalistički, a veliki prozori obezbeđuju dovoljno svetlosti celog dana.

Kuća ima terasu, kao i prostrano dvorište u kome se Aleksandar igra. Pevačica uživa da se fotografiše u svom domu, pa često pokazuje deo ovog raja.

 

Komentari (0)

Loading