Celebrity News

Supruga Zorana Kesića u najmodernijim pantalonama za jesen: Savršeno stilizovana prošetala torbicu koja vredi kao suvo zlato (FOTO)

Supruga Zorana Kesića još jednom izdominirala

Supruga Zorana Kesića u najmodernijim pantalonama za jesen: Savršeno stilizovana prošetala torbicu koja vredi  kao suvo zlato (FOTO)

Boško Karanović

Kada se prvi put supruga Zorana Kesića pojavila u javnosti, svi su komentarisali njenu lepotu, a s vremena na vreme i njenu fizičku spremu.

Godine su prošle a o lepoj Ivani svi i dalje govore.

Pročitajte: Van sebe od tuge i potpuno slomljen Zoran Kesić se obratio naciji saopštenjem - Dužan sam da vas obavestim...

Uprkos činjenici da je zagazila u petu deceniju života, kostimografkinja s kojom voditelj ima dete, izgleda fenomenalno. 

Ata Images

 

Uporedo s negom koja joj je očigledno na zavidnom nivou, supruga Zorana Kesića služi se modnim trikovima kojim savršeno prikriva nedostatke a ističe prednosti, što je bio slučaj i sinoć na premijeri filma „Čuvari formule”.

Boško Karanović

 

Voditelj i njegova izabranica prošetali su crvenim tepihom vrlo elegantni i posebno raspoloženi, a foto-reporteri zabeležili su svaki detalj stajlinga zaljubljenog para.

 Pročitajte: Mlada u venčanici za trudnice, zbog mladoženjine kravate mu se podsmevali - Ovo su jedine fotografije sa tajnog venčanja Zorana Kesića

Zoran je zablistao u elegantnom crnom odelu i beloj košulji, a sličan autfit ponela je njegova izabranica.

Oversized pantalone detalj su po kojem se Ivana istakla, tu su i skupocene cipele, ali i tašnica koja je po mišljenju modnih stručnjaka vrlo verovatno marke „Gucci”. 

Boško Karanović

 

Oversized sako takođe je bio u fokusu odevanja Kesićeve izabranice, kao i svetlucavi kaiš kojim je standardnu odevnu crno-belu kombinaciju malo prošarala.

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading