Celebrity News

Van sebe od tuge i potpuno slomljen Zoran Kesić se obratio naciji saopštenjem: Dužan sam da vas obavestim...

Slomljeni Zoran Kesić oglasio se na društvenim mrežama

Van sebe od tuge i potpuno slomljen Zoran Kesić se obratio naciji saopštenjem: Dužan sam da vas obavestim...

Stravična tragedija koja se dogodila 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je četrnaestogodišnji dečak došao naoružan u školu i ubio radnika obezbeđenja i osmoro dečice uznemirila je Srbiju, region, ali i svet. Prošlo je nedelju dana od masakra, a čitava nacija obavijena je tugom i žalom za nastradalim anđelima i njihovom školskim čuvarem, pa se u medijima i na društvenim mrežama samo o tome i priča. Svakodnevno smo svedoci pretužnih objava kako običnog naroda tako i javnih ličnosti, a jedan od onih koji su se te crne srede nedugo nakon vesti o pucnjavi našli ispred škole, jeste jedan od omiljenih voditelja na našim prostorima čijie dete ovu obrazovnu ustanovu i pohađa. Slomljeni Zoran Kesić bio je van sebe od šoka, a okupljenim novinarima rekao je nekoliko rečenica:

- Ja sam došao ispred škole da vidim šta se dešava, jer moje dete ide u tu školu, ali ove nedelje je druga smena. Ne znam šta da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren... Naša deca idu u tu školu. Ne znam tačno šta se dogodilo, ne mogu da vam dam više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, deca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo - rekao je za Telegraf voditelj na dan masakra, a iako dani prolaze, tuga i bol u njegovom srcu kao usostalom i kod svih građana zemlje ne jenjavaju.

Pročitajte: TUGA u domu Lepe Brene! Pevačica se oglasila saopštenjem na Instagramu i RASPLAKALA naciju (FOTO)

Neutešni i potpuno slomljeni Zoran Kesić oglasio se sada na svom "Facebook" profilu saopštenjem u kojem kaže da trenutno nije u stanju da održi već zakazanu i dugo očekivanu priredbu.

- Dragi prijatelji, dužan sam da obavestim sve koji su kupili karte za moju priredbu "Priče i pesme" sledeće srede 17.5. u Domu sindikata, da sam morao da odložim nastup jer mi nije sad do toga. Izvinjavam se i pozivam vas da dođete 30.5. Kupljene ulaznice naravno da važe za novi datum, a ja ću dati sve od sebe da tada budem na nivou zadatka, da me prođe ova tuga, ili bar da pređe u ono što sve više i više osećam. A to je bes. Verovatno je ovo najgora najava kabaretskog šoua u novijoj istoriji, ali tako je kako je - napisao je voditelj i naišao na razumevanje svih onih koji su kupili karte i nisu želeli da njegovu fantastičnu izvedbu propuste.

Komentari (0)

Loading