Celebrity News

Ono kada si siguran da je neko tu za sve

ePlaneta - tu za sve

Ono kada si siguran da je neko tu za sve

Promo

Sigurno ste ovih dana širom Srbije videli poruku „Tu smo za sve”. I zaista je tako - ePlaneta je tu za sve što vam treba. Ova internet prodavnica, u kojoj možete da kupite više od 70.000 artikala u više od 1.000 kategorija, nastala je iz želje kompanije Planeta Sport da kupcima ponudi bogat i raznovrstan asortiman najrazličitijih proizvoda dostupnih onlajn po izuzetno povoljnim cenama. 

Za kratko vreme ePlaneta je stekla veliku popularnost, upravo zato jer je tu za sve što vam je potrebno - od bele tehnike, malih kućnih aparata, IT opreme, alata i mašina, auto i moto opreme, do igračaka, kancelarijskog materijala, odeće, obuće, aksesoara i još mnogo, mnogo toga.

Tu smo za outfit baš po tvojoj meri i ukusu 

Biti tu za sve znači da možete očekivati da će ePlaneta ispratiti sve vaše želje i navike. Pošto hladni i vremenski nepredvidivi dani kucaju na vrata, važno je pripremiti toplu garderobu i kvalitetnu obuću, pa onda komforno zakoračiti na gradske ulice. 

Dame će obradovati ponuda ženskih čizama, a ujedno će moći da istraže ponudu čizama za decu. Nisu zaboravljene ni “jače polovine” i tate, naprotiv - možete ih iznenaditi novom zimskom jaknom.
 

Tu smo da maksimalno olakšamo svaku kupovinu

Ono što ePlanetu kao internet prodavnicu čini privlačnom i dostupnom jeste što se kupovina artikala može obaviti i putem administrativne zabrane. 

U prodajnim objektima Planete Sport širom Srbije možete da poručite bilo koji od preko 70.000 artikala sa ePlaneta.com, da platite na način koji će vas najmanje opteretiti, a artikli vam stižu na kućnu adresu! Isti uslovi važe i za sve naše penzionere koji kupovinu na do 12 rata mogu da ostvare putem poslednjeg penzionog čeka.

Na vama je samo da na ePlaneta.com pronađete željeni proizvod, svratite do naše najbliže Planeta Sport ili ePlaneta prodavnice i iskoristite ovu izuzetnu pogodnost.

Za kraj, šta drugo reći nego – To je to!