Celebrity News

Imao je 18 godina, tragedija sprečila ostvarenje najvećeg sna: Sin Milenka Zablaćanskog ponovo ima osmeh na licu

Sin Milenka Zablaćanskog presrećan

Imao je 18 godina, tragedija sprečila ostvarenje najvećeg sna: Sin Milenka Zablaćanskog ponovo ima osmeh na licu

Ivan Zablaćanski 2022. godine oženio se koleginicom Jelenom Puzić koju je upoznao na snimanju serije „Kolo sreće”. 

Nakon crkvenog venčanja su u jednom beogradskom hotelu sklopili i građanski brak i organizovali svadbeno slavlje kojem je prisustvovao veliki broj njihovih kolega.

Par uživa u najlepšem životnom periodu, iščekujući rođenje svog prvog deteta.

Pročitajte: Venčanica iz bajke, svi glumci se skockali i došli: Pogledajte sve fotografije sa venčanja Ivana Zablaćanskog

Ivan je sin proslavljenog glumca Milenka Zablaćanskog, koji je preminuo 22. januara 2008, nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila kod Čajetine.

Ivan je imao 18 godina kada je izgubio oca, a nakon porodične tragedije krenuo je njegovim stopama i danas je uspešan glumac.

Instagram screenshot @ivan_zablacanski

 

 

– Imao sam osamnaest godina i išao u četvrti razred srednje škole kada se nesreća dogodila. To je nešto što ne može nikada da se preboli, ali čovek nekako mora da se pomiri sa činjenicama i krene dalje. Morao sam da sazrem brže jer kad ostaneš bez oca, moraš da preuzmeš neke stvari koje je on radio, a nemaš više ni zaštitu koju si imao. Ali u takvim situacijama to je normalno – pričao je ranije za medije Ivan koji nije dočekao da zaigra sa ocem.

– Moj veliki san bio je da zaigram s tatom na glavnoj sceni, ali to se zbog nesreće u kojoj je stradao, nažalost, nije dogodilo – rekao je jednom prilikom.

– Svestan sam toga da me on ne gleda iz publike kad izlazim na pozornicu, ali uprkos tome uvek me prožme snažan osećaj da me odnegde vidi. Kako god to zvučalo, verujem da me čuva i štiti. I uvek negde u svojoj glavi znam kome posvetim većinu predstava. Imam apsolutnu maminu podršku, iako zna da udeli i negativnu kritiku, ali uz njenu, osećam podršku i od oca. To je valjda i normalno, bavim se istim poslom, koračam hodnicima kojima je on prolazio, otvaram ista vrata, radim sa istim ljudima – svojevremeno je ispričao Ivan za magazin „Gloria”.

Komentari (0)

Loading