Celebrity News

Venčanica iz bajke, svi glumci se skockali i došli: Pogledajte sve fotografije sa venčanja Ivana Zablaćanskog

Oženio se Ivan Zablaćanski porodica i kolege presrećni

Venčanica iz bajke, svi glumci se skockali i došli: Pogledajte sve fotografije sa venčanja Ivana Zablaćanskog

Jučerašnji dan, između svega ostalog lepog što se na javnoj sceni dogodilo, obeležila je i vest - Oženio se Ivan Zablaćanski. Sin pokojnog umetnika Milenka Zablaćanskog na ludi kamen stao je sa koleginicom, mladom glumicom Jelenom Puzić sa kojom se upoznao tokom rada na seriji "Kolo sreće".

Pročitajte: Prve fotografije glamuroznog venčanja Nine Seničar: Venčanica je kao iz bajke, a zbog detalja na bidermajeru zvanice plakale (FOTO)

Instagram

 

Zaljubljeni par prvo je bračne zavete razmenio u crkvi, da bi se potom venčali uz saglasnost matičara okruženi velikim brojem članova rodbine, prijatelja i kolega.

Pročitajte: Anja Mit sa novim izabranikom staje na ludi kamen! Odredila DATUM VENČANJA, sve organizovala osim JEDNOG VAŽNOG DETALJA (FOTO)

Instagram

 

Čitav glumački esnaf sjatio se da podrži novopečene mladence u njihovom daljem zajedničkom životu, a među prvima na slavlje organizovano u elitnom prestoničkom hotelu došli su Milena Vasić i Jug Radivojević, potom i Slaven Došlo, Milan Marić, Vaja Dujović, Ljubinka Klarić, Ivana Dudić, Matea Milosavljević, Stevan Piale sa suprugom Unom....

Pročitajte: Zavirite na svadbeno veselje Mie Borisavljević i Bojana Grujića: Sve pršti od raskoši, a mladina venčanica će vas ostaviti bez daha (FOTO)

Instagram

 

Prijem svatova bio je održan na terasi hotela, a pošto su se zvanicama i mladenci pridružili svi zajedno premestili su se u salu namenjenu ovakvim događajima, koja je tim povodom bila prekrasno dekorisana.

Pročitajte: Kad Saša Popović ženi posinka SVE PRŠTI! Došla estrada, Suzana na IVICI SUZA, a svi gledaju u Popovićevu ĆERKU! Pogledajte prve fotografije

Instagram

 

Osim dekoracije svi su komentarisali koliko su mladenci bili lepo odeveni, posebno mlada koja je za najlepši dan odabrala klasičniju venčanicu sa plaštom i spuštenim rukavima koja joj je prekrasno stajala.

Pročitajte: Oženio se "dobri džin": Ekskluzivne fotografije sa venčanja Bobija Marjanovića, mladina venčanica će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

Instagram

 

Ulazak maldenaca u salu za venčanja obeležio je njihov prvi ples uz numeru Bajage i instruktora, usledio je i poljubac, a po bacanju bidermajera usledila je žurka na kojoj su se smenjivali pop i hitovi narodne muzike.

Pročitajte: Mlada i mladoženja na motoru, a tek venčanica… Pogledajte ekskluzivne fotografije sa venčanja Miroslava Raduljice

 

 

Instagram

 

Svii su se predivno proveli čemu svedoče brojni snimci i fotografije, a mladi i mladoženji će ovaj dan zasigurno zavuke ostati urezan u pamćenje.

Pročitajte:Venčanica kao iz bajke, džet-set, pevačice, NBA zvezde: Pogledajte nestvarne kadrove gala svadbe Nemanje Nedovića

Instagram

 

Oženio se Ivan Zablaćanski vest je koja je obradovala sve obožavaoce mladog glumca, a posebnu radost izazvala je u njegovoj porodici. Brat i majka preponosni su na Ivana njegov profesionalni uspeh a evo sada i odluku da se emotivno skrasi i skroji svoj dom i porodicu. Svi komentarišu da bi se i Milenko,da je živ, dičio time u kakvog je mladića izrastao Ivan.

Pročitajte: Ona je ta: Oženio se Danijel Alibabić, prelepa svadba na obali mora (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Manojlović (@iivkama)

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading