Celebrity News

U javnosti se gotovo ne pojavljuje! Ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović neverovatno lepa, a tek kad čujete čime se bavi! (FOTO)

Ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović je prava lepotica

U javnosti se gotovo ne pojavljuje! Ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović neverovatno lepa, a tek kad čujete čime se bavi! (FOTO)

Baskim Hasani

Ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović, Nika, odabrala je da se u javnosti ne pojavljuje često. A kada se retke prilike ipak dogode, od njene lepote zastaje dah.

Nika je rođena 1995. godine, kao kruna Uliksove i Snežanine ljubavi. Iako je diplomirala na Fakultetu za međunarodne odnose i ljudska prava, ćerka Uliksa Fehmijua nije mogla da se odupre ljubavi prema filmu, koja joj je u krvi, te danas radi u filmskoj industriji. Doduše, za razliku od svojih roditelja, Nika je odabrala da bude iza kamere.

Boško Karanović

 

Nika piše scenarije i režira kratke filmove, a pored toga u Njujorku radi i kao modni fotograf.

Pročitajte: Fotografija Uliksa Fehmiua sa crvenog tepiha očarala - Ko je lepa dama koja mu pravi društvo?

Ime je dobila po boginji pobede, a lepotu i prodorne plave oči nasledila je od majke. Podršku roditelja ima u svemu što radi, a pored uspeha koje niže na poslovnom planu, Nika je i privatno veoma ispunjena i u srećnoj je vezi već neko vreme.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading