Celebrity News

Pala u nesvest dva puta u roku od deset minuta: Pakao naše pevačice - zahvalim svaki put kad operem zube i skuvam kafu

Vanja Mijatović udes jedva preživela

Pala u nesvest dva puta u roku od deset minuta: Pakao naše pevačice - zahvalim svaki put kad operem zube i skuvam kafu

Vanja Mijatović zauvek će pamtiti februar 2013. godine kada se s kolegama Anom Sević i Stefanom Petrušićem vraćala sa humanitarnog koncerta koji su održali u Novom Sadu. Doživeli su nesreću u kojoj su Ana i Stefan lakše povređeni, dok je Vanja prevezena u bolnicu s teškim povredama. 

Vanja Mijatović udes ne može da zaboravi jer je pet meseci provela prikovana za krevet, a oporavak je nakon toga trajao još mesec dana. Pevačica se seća svakog momenta te kobne noći jer nije gubila svest. Odvezli su je u hitnu, a Ana i Stefan bili su uz nju do jutra. U prvi mah nije bila svesna težina povreda koje je zadobila, a koliko je ozbiljno, shvatila je tek kada joj je doktor rekao da opravak traje šest meseci.

Pročitajte: Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova doživeo nezgodu! Nataša ne može da doće sebi, svuda je bilo krvi…(FOTO)

Pevačica je učila ponovo da hoda, a uprkos svemu optimizam je nije napuštao.

– Nikakav, čudan, to me oborilo psihički, ojačavala sam mišiće pre toga vežbanjem dok ležim u krevetu. Stavili su mi mider, tu sam pala u nesvest dva puta u roku od deset minuta jer taj mider treba da se stegne, on se pravi prema konstituciji pojedinca. Onda sam učila korak po korak, sam proces ustajanja iz kreveta traje dva minuta, postoje pokreti koje ne smeš da radiš – rekla je Vanja u jednoj emisiji

Vanja Mijatović priznaje da danas zahvaljuje Bogu svaki put kada uradi bilo koju aktivnost koja joj je ranije bila normalna i uobičajena i na koju nije obraćala mnogo pažnje.

– Zahvalim svaki put kada skuvam kafu, operem zube, kada zapevam, zaigram, siđem niz stepenice, jer ništa od toga, a i mnogo više, nisam mogla sama. Moja mama je brinula o meni i dugujem joj puno. Moja porodica je bila moja podrška i ne mogu da im zahvalim do kraja života – napisala je jednom prilikom pevačica na Instagramu.

Komentari (0)

Loading