Celebrity News

Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova doživeo nezgodu! Nataša ne može da doće sebi, svuda je bilo krvi…(FOTO)

Sin Nataše Miljković obožava Formulu 1

Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova doživeo nezgodu! Nataša ne može da doće sebi, svuda je bilo krvi…(FOTO)

Miloš Nadaždin

Lazar Timarov, sin Nataše Miljković i Srđana Timarova dečak je za primer.

U školi pokazuje zavidne rezultate, a odnedavno je izrazio želju da vozi formulu.

Ponosni roditelji, u početku nisu bili za to da im se naslednik bavi vrstom hobija koji je opasan, nepredvidljiv, a veća opasnost tek sledi ukoliko odluči i profesionalno njime da se bavi.

Pročitajte: Crn, zgodan, PRAVI DASA - Nataša Miljković prvi put posle razvoda u javnosti sa NJIM, svi joj zavide što je prošetala ovakvog frajera (FOTO)

Svesni da će svakodnevno strepeti pristali su da mu udovolje pod izgovorom da vrlo ozbiljno svemu pristupi, a u tom pogledu kupili su mi vrhunsku opremu.

Dugo su voditeljka i glumac razmišljali da li da mezimcu udovolje, a razlog premišljanja bila je nezgoda koju je doživeo 2012. godine kada je roditelje preplašio.

Luka Šarac

 

Srđan se prisetio tog nemilog događaja u jednom intervjuu pa ispričao kako je Lazar igrajući se sa autićima udario licem o asfalt i ozbiljno se povredio.

Naime, sin Nataše Miljković i Srđana Timarova, tada tek trogodišnjak, prilikom udarca izbio je dva prednja zuba zbog čega je svuda bilo puno krvi.

ATA Images

 

Pretplašena voditeljka je glumca odmah pozvala da siđe, a sve što je on tada pod traumom video jeste mnogo krvi i dva zuba u Natašinoj drhtavoj ruci.

Pročitajte: Nataša Miljković u suzama zbog sina - Lazar je doneo odluku i RODITELJI TU NIŠTA NE MOGU (FOTO)

Na svu sreću oboje su trezveno odreagovali. Prvo što su uradili pozvali su kućnog prijatelja stomatologa koji ih je uputio gde da idu.

Naposletku je sve ispalo dobro jer je Lazar zube izbio nije ih ugurao u vilicu. Da se to dogodilo, situacija bi bila daleko delikatnija.

Instagram

 

Dramski umetnik i voditeljka to smatraju svojom najvećom traumom, a priznaju da ih strepnje tek čekaju budući da Lazaru treninzi odlično idu, jedan je od najboljih vozača formule u svojoj generaciji i vrlo je tome posvećen.

Komentari (0)

Loading