Celebrity News

Pevačica jede burek, a smršala 50 kilograma: Ovaj režim ishrane pomogao joj da liniju dovede u red

Martina Vrbos smršala 50 kilograma

Pevačica jede burek, a smršala 50 kilograma: Ovaj režim ishrane pomogao joj da liniju dovede u red

Luka Šarac

Pevačica se najviše se ugojila nakon trudnoće, kada je imala 120 kilograma. Borbu s kilogramima vodila je godinama, a evo kako je Martina Vrbos smršala 50 kilograma.

– Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu, gazirana pića sam pila u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni.

Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma. Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško da radim – rekla je za domaće medije pevačica koja je smršala pomoću autofagije, režima ishrane koji praktikuju brojne javne ličnosti.

 Pročitajte: Sećate li se Martine Vrbos? Udala se za Srbina, ugradila SILIKONE, evo kako sada IZGLEDA! (foto)

– Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije – rekla je Marina na čijem jelovniku su sada riba, potaž, salate, ali i burek.

Martina Vrbos je pevala prateće vokale Radetu Šerbedžiji i Đoletu Balaševiću, a široj publici posebno je ostala upamćena po strastvenim borbama u Survajveru. Udala se za Bogoljuba Vidakovića, rodila dvoje dece i nestala iz javnosti.

Komentari (0)

Loading