Celebrity News

Goca Tržan muči muku s pubertetom, progovorila o odnosu sa ćerkom Lenom: Nekad bih joj iskopala oči!

Ćerka Goce Tržan pubertet prolazi na ovaj način

Goca Tržan muči muku s pubertetom, progovorila o odnosu sa ćerkom Lenom: Nekad bih joj iskopala oči!

Kao i svaka mama šesnaestogodišnjeg deteta i Goca Tržan ne krije da muči muku s pubertetom. Njena ćerka već je u tinejdž dobu i kako njena majka otkriva, o svemu ima jasan stav. Ćerka Goce Tržan pubertet prolazi sa stavom, zbog čega je Goca posebno ponosna, ali ne krije da su sukobi i male porodične drame česti u njihovoj kući.

– Lena nije opasnica, ona samo ima svoj stav u životu. Ja joj se divim i svakog dana učim od nje. Mislim da svaki pametan roditelj shvati u nekom trenutku da ima puno da nauči od svog deteta. Jer deca služe da pokažu našu sliku. Kada pogledaš svoje dete, to ti je ogledalo. Moje dete je pri sebi, ume da se bori i da kaže ne. To učim svakog dana od nje – rekla je pevačica i dodala:

Ata Images

 

– Ima dana kada bih joj iskopala oči, kao svaki roditelj. Ali to je normalna stvar kada imaš tinejdžera u kući, svaki roditelj koji ima tinejdžera zna o čemu pričam.

Pročitajte: Crna Goco, šta si dočekala - Pogledajte kako se ćerka Lena ponaša prema majci, prizor iz porodičnog doma svim mamama SLOMIO SRCE

Ćerka Goce Tržan pubertet je iskusila pre nekoliko godina, ali sada je u dobi kada je on na vrhuncu. Normalno je da se u tom periodu pojave i tajne koje deca imaju pred roditeljima. Ipak, Goca je u jednom intervjuu nedavno otkrila da sa ćerkom ima izuzetno otvoren odnos, a da ona često, ono što prećuti njoj, kaže njenom suprugu Raši, sa kojim ima poseban odnos.

– Malo sam ljubomorna na odnos koji imaju, moram priznati – otkrila je Goca.

Komentari (0)

Loading