Celebrity News

Prizor koji smo mislili da nikad nećemo videti! Ponovo SVI NA OKUPU, Goca je Ivanu preko svega prešla zbog Lene (FOTO)

Bivši muž Goce Tržan se ženi, pa pokušao da stupi u kontakt sa ćerkom

Prizor koji smo mislili da nikad nećemo videti! Ponovo SVI NA OKUPU, Goca je Ivanu preko svega prešla zbog Lene (FOTO)

Gostujući u jednoj TV emisiji bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković odgovarao je na razna pitanja, što voditeljke, što gledalaca, koji se nisu libili da zadru duboko u privatnost rijaliti učesnika. Većinu je zanimalo da li je istina da se Ivan uskoro ženi, što je on potvrdio a potom otkrio i šta se dešava kada je reč o njegovom odnosu sa ćerkom Lenom, koju je dobio u braku sa pevačicom.

Pročitajte: Nagovorili su je na OPERACIJU: Goca Tržan posetila hirurga, promena je OGROMNA! Pogledajte kako sada izgleda njeno lice (FOTO)

Na pitanje da li je konašno sa njom stupio u komunikaciju kazao je: 

- Jesam, sve je okej.

Story

 

 

Više od ovoga bivši suprug Goce Tržan nije želeo da otkriva. Ranijih godina on je pevačicu krivio za to što naslednicu ne viđa, danas se očigledno posle toliko vremena potrudio da pronađe rešenje, a inicijativa je evidentno urodila plodom.

Pročitajte: TRUDNA Goca Tržan BLISTA u zagrljaju muža! Osmeh i SREĆA NA LICU govore više od 1000 reči (FOTO)

Goca je nakon Ivanovog gostovanja takođe pozvana da kaže reč, dve, ali nije bila mnogo rečita:

- Stvarno izvinite, ali ja ne mogu o tome da pričam, to su privatne stvari. Ne bih otkrivala te detalje, a i nemam ovlašćenje od strane svoje ćerke da pričam o tome, to je njen privatan život - kazala je Goca koja nije krila razloge razvoda od Ivana.

Ata Images

 

 

- Razveli smo se jer je Ivan jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji...

Pročitajte: I moja bi ćerka bila sad u toj školi... Poznate ličnosti potrešene posle stravične tragedije na Vračaru: Bojim se da je ovo samo početak...

- Bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu: "Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti". Najčešće to ne daje nikakvog efekta.

- Na kraju smo se razveli, hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga - kazala je tada.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading