Celebrity News

Sad ću da vam kažem kakvi su zaista moji roditelji: Pevačica NEVEROVATNO liči na njih, godinama izbegavaju javnost (FOTO)

Roditelji Jelene Rozge retko se pojavljuju u javnosti

Sad ću da vam kažem kakvi su zaista moji roditelji: Pevačica NEVEROVATNO liči na njih, godinama izbegavaju javnost (FOTO)

Ata Images

Jelena Rozga je skoro tri decenije na muzičkom nebu, a srca publike osvojila je još kao članica grupe "Magazin", koja ju je proslavila. Deset godina bila je deo grupe, a onda je započela solo karijeru. Popularni hit "Bižuterija", koji je snimila 2011. godine, postao je ultrapopularan, ali pevačicu uspeh nikada nije poneo.

Pročitajte: Živeli smo zajedno dve godine, a to mi je strašno išlo na živce, Stjepan Hauser prvi put o prekidu veze sa Jelenom Rozgom

Jelena Rozga je jedna od retkih javnih ličnosti koja nije podložna skandalima, te se o njenom privatnom životu jako malo zna. Ipak, ljubavni život joj je veoma zanimljiv. Spajali su je sa mnogim muškarcima, a ona je javno govorila jedino o vezi sa Stjepanom Hauserom koja je, nažalost, okončana.

Retko govori i o roditeljima, koji su joj vetar u leđa čitavog života. Ipak, priznala je da su upravo oni zaslužni što nikada nije "digla nos".

 - To ide sve iz kuće, ja imam prekrasne roditelje koji su me uvek učili da ostanem fina, da nikada ne dižem nos visoko. Na kraju, imam predivan posao, srećna sam što radim to što volim. Imala sam sreću što sam kao dete došla u "Magazin". Ostalo nije sreća već puno rada, discipline i truda koje sam uložila u poslednjih dvadeset godina karijere - rekla je Rozga, koja je nedavno prvi put pokazala kako izgledaju njeni roditelji.

"Minut srca mog", navela je Jelena u opisu zajedničke fotografije.

Komentari (0)

Loading