Celebrity News

Kratko i jasno: Draga svekrvo, sad smo kvit! Danijela Buzurović otkrila detalje odnosa sa majkom svog supruga (FOTO)

Svekrva Danijele Buzurović - detalji odnosa

Kratko i jasno: Draga svekrvo, sad smo kvit! Danijela Buzurović otkrila detalje odnosa sa majkom svog supruga (FOTO)

Danijela i Stefan Buzurović deset godina su u srećnom braku. Osim što se vole kao prvog dana, porodičnom skladu bračnog para doprinose i dobri odnosi koje neguju sa njihovim širim porodicama. Stefan je sjajno prihvatio Danijelinu porodicu, a sada je na videlo isplivalo i kakva je njegova mama, svekrva Danijele Buzurović.

Naime, voditeljka je povodom svekrvinog rođendana objavila prelepu fotografiju supruga Stefana, koji kao dečak sedi u krilu mame Dragane, i napisala poruku, kojom je jasno stavila do znanja da sa svekrvom ima divan odnos:

Pročitajte: Deca Danijele i Stefana Buzurovića za prvi dan škole odabrali bajkovite stajlinge! Klarinu haljinicu ćete odmah kupiti za svoje ćerke (FOTO)

"Ona je rodila ovo moje čudo od muža i dala mi najvredniji poklon na svetu. Ja sam njoj poklonila unuke, mislim da smo kvit."

Instagram

 

Fotografija je oduševila javnost, a posebnu pažnju privukla je svekrva Danijele Buzurović, koja je u mladosti bila izvanredno lepa žena, te je na njen račun stigao niz komplimenata.

 

Komentari (0)

Loading