Celebrity News

Deca Danijele i Stefana Buzurovića za prvi dan škole odabrali bajkovite stajlinge! Klarinu haljinicu ćete odmah kupiti za svoje ćerke (FOTO)

Deca Danijele i Stefana Buzurovića zvezde su društvenih mreža

Deca Danijele i Stefana Buzurovića za prvi dan škole odabrali bajkovite stajlinge! Klarinu haljinicu ćete odmah kupiti za svoje ćerke (FOTO)

Deca Danijele i Stefana Buzurovića kruna su velike ljubavi koju je poznati par započeo pre deset godina i to samo nakon 23 dana zabavljanja.

Glumac i voditeljka važe za jedan od najskladnijih parova naše javne scene i svi koji ih pozanju slažu se da su stvoreni jedno za drugo, a da oni budu porodica kao sa reklame umnogome su zaslužni i njihovi mališani, preslatki Nestor i Klara.

Instagram

 

 

Svaka zajednička fotografija harmonične porodice koja osvane na profilima poznatih mame i tate rastopi srca njihovih pratioca i izazove predivne reakcije, a ništa drugačiji slučaj nije ni sada.

Pročitajte: Ni traga od luksuza - Da li verujete gde Stefan i Danijela Buzurović letuju sa decom i to u OVAKVIM USLOVIMA? (FOTO)

Glavne zvezde "Instagrama" danas su zasigurno deca Danijele i Stefana Buzurovića koji roditeljima pozirali su sa širokim osmesima na licima i pokazali da su u odličnom raspoloženu dočekali prvi dan škole.

Instagram

 

 

Poput pravog malog manekena, sinčić poznatog para za ovaj poseban dan obukao je bež pantalone i sako ispod kojeg svetlo plavu košulju, a i cipele u teget boji on je odlično uklopio i svima pokazao koliko smisla za modu ima iako je još mali.

Instagram

 

 

I neodoljiva Klara je svojim školskim stajlingom sve očarala. Ona je kao i većina devojčica njenog uzrasta koje obožavaju nežno roze boju, odlučila da ponese kariranu haljinicu upravo u toj nijansi, a preko nje je ogrnula preslatki plavi džemperić i obula roze baletanke ukrašene ćubom.

Instagram

 

 

Korisnici društvenih mreža sa oduševljenjem su komentarisali stajlinge mališana, a nema ko se nije složio da su deca Danijele i Stefana Buzurovića preslatka, kao i to da su od mame i tate oni pokupili samo najbolje.

 

Komentari (0)

Loading