Celebrity News

Što kuma može da ti priredi ne može niko: Ivana Kukrić podelila važne privatne detalje od kojih će Jeleni Karleuši zaigrati srce (FOTO)

Kuma Jelene Karleuše ponovo obradovala naciju

Što kuma može da ti priredi ne može niko: Ivana Kukrić podelila važne privatne detalje od kojih će Jeleni Karleuši zaigrati srce (FOTO)

Malo ko zna da je kuma Jelene Karleuše bivša manekenka Ivana Kukrić.

Ivana je, naime, svedočila Jeleni na venčanju sa Bojanom Karićem, nažalost brak se ubrzo nakon svadbenog veselja raspao, a po svemu sudeći, prekinulo se i kumstvo.

Pročitajte: Procureli detalji TAJNOG razgovora - Šta je Jelena Karleuša rekla Sofiji Šašić nakon glasina da joj je otela muža

Pevačica manekenku nije pozvala na svoje drugo venčanje sa Duškom Tošićem, za kuma je birala dizajnera Darka Kostića, a dokaz da su svaku komunikaciju bivše drugarice i kume prekinule je i to što se ne prate na društvenim mrežama.

Privatna arhiva

 

Spekuliše se da one danas nemaju apsolutno nikakav kontakt, žive na dva različita kontinenta, ipak kako su im profili javni, jedna drugoj mogu da zavire u živote bar nakratko, a da li to čine ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo.

Privatna arhiva

 

Od raskida prijateljstva Jelena se dva puta ostvarila u ulozi majke, Ivana samo jednom, a nedavno je svet obavestila da se porodila i po drugi put.

 

 

Kuma Jelene Karleuše u Los Anđelesu, gde godinama živi sa suprugom i ćerkom, na svet je donela još jednu princezu, čije fotografije je podelila sa pratiocima na Instagramu. 

Pročitajte: Jelena Karleuša dekorisala terasu i baštu, svi zanemeli zbog detalja - Ovo je zaista raj koji imaju samo svetske dive (FOTO)

Veliki broj komentara nanizao se ispod Ivaninih slika sa naslednicama, a kako se i očekivalo, Karleušinog nema.

 

 

Komentari (0)

Loading