Celebrity News

Čega bi se stidela: Hana Huljić se skinula i ponosno pokazala stomak! Ovako zaista izgleda telo žene koja se nedavno porodila (FOTO)

Stomak Hane Huljić nakon porođaja izazvao lavinu komentara

Čega bi se stidela: Hana Huljić se skinula i ponosno pokazala stomak! Ovako zaista izgleda telo žene koja se nedavno porodila (FOTO)

Pre deset meseci Hana Huljić se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Na svet je donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug Petar Grašo dali ime Alba, a sudeći po fotografijama, drugo stanje gotovo da uopšte nije uticalo na njenu figuru.

Tokom trudnoće lepa Hana minimalno je dobila na kilaži, takoreći samo trudnički stomačić koji je ekspresnom brzinom uspela da skine. Mlada mama se putem društvenih mreža pohvalila svojim izgledom, a stomak Hane Huljić nije prošao nezapaženo.

Pročitajte: Osam meseci od porođaja pojavila se i svi je ogovaraju! Hana Huljić više ne izgleda isto, boja kosa sve šokirala (FOTO)

ATA Images

 

Supruga Petra Graša uživala je u lepom prolećnom danu koji je provela u prirodi okružena crvenim makom. Dok joj je vetar mrsio dugu, plavu kosu nastala je fotografija koju je Hana podelila na Instagramu. Brojni pratioci nisu štedeli komplimente na račun njenog izgleda, a bilo je i onih koji su pohvalili ravan stomak Hane Huljić.

Pročitajte: Grašo NAPUSTIO ženu na dan ćerkinog krštenja - Tužna Hana se oglasila srceparajućom fotografijom, svi šalju podršku

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading