Celebrity News

Trudio sam se da smirim svoju ženu: Petar Mitić otvorio dušu - Nećemo da se lažemo da je sve idealno, evo sada ću vam ispričati....

Petar Mitić i ivana Pavković o svađama između četiri zida

Trudio sam se da smirim svoju ženu: Petar Mitić otvorio dušu - Nećemo da se lažemo da je sve idealno, evo sada ću vam ispričati....

Ata Images

Petar Mitić i Ivana Pavković o svađama između četiri zida retko govore, ali i oni se, kao i svi drugi parovi, nekada ne slažu.

Oboje mnogo rade na tome da njihov brak bude stabilan i jak i trude se da uvek i o svemu razgovaraju. Kao roditelji troje dece nekada nemaju vremena koliko bi hteli, ali probleme nikada ne guraju pod tepih.

Kako pevač kaže, monotonija kod njih ne postoji, često svojoj dragog priređuje iznenađenja – putovanje, večeru ili neki skroman poklon.

Pročitajte: Polako, biću i ja jednom svekrva - Trudna Ivana Pavković otkrila kako je tretira majka njenog supruga Petra

– Ništa specijalno, moja supruga nije zahtevna. Nećemo da se lažemo da je sve idealno, mada smo u poslednje vreme baš zauzeti i nemamo ni vremena da se posvađamo, ali to uvek budu neke gluposti – objasnio je za domaće medije Mitić pa progovorio o razlogu poslednje svađe.

– Evo ja ću da vam ispričam. Poslednji put sam se svojski trudio da smirim svoju ženu jer je bila opterećena ovim slavljem, žensko kao žensko. Želela je da sve bude pod konac, ali to tako ne može – rekao je kroz osmeh.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading