Celebrity News

Dom Branke Nevistić u Beogradu može da parira vilama svetskih zvezda: Ovako nešto još niste videli, luksuz od poda do plafona (FOTO)

Dom Branke Nevistić oaza je mira i spokoja koju bi svako poželeo da ima

Dom Branke Nevistić u Beogradu može da parira vilama svetskih zvezda: Ovako nešto još niste videli, luksuz od poda do plafona (FOTO)

Dom Branke Nevistić nešto je o čemu se stalno piše i priča, a kako i ne bi kada je bivša voditeljka svoj životni prostor u srpskoj prestonici dovela do perfekcije.

Vila u kojoj je svaki detalj na svom mestu i ima posebno značenje, smeštena je u elitnom delu grada, gde nije svakome dozvoljen pristup.

Pročitajte: Raskinuli, pa se pomirili, a onda se venčali u Veneciji - Voditeljka je moćnom biznismenu treća žena, a on njena životna sreća

Okućnica je ograđena živom ogradom i posebnim sistemom obezbeđenja da niko ne bi mogao da zaviri u intimu bivše voditeljke i njenog supruga, milionera Branislava Grujića.

 

 

Doduše, Branka povremeno sa instagramerima voli da podeli fotografije iz svoje kuće gde najradije provodi vreme kada je u Srbiji.

 

 

Obožava da gosti prijatelje, a najdraži gost joj je sin Luka Lavrnić, kog je dobila u braku s bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, današnjim suprugom pevačice Ane Stanić.

 

 

Zahvaljujući slikama objavljenim na društvenim mrežama javnost može da se bar delimično uveri u to da dom Branke Nevistić zaista pleni posebnom energijom, toplinom, uređen je s puno smisla i ukusa, a luksuz se nazire na svakom koraku.

Svaki komad ima svoju priču, donet je s nekog od putovanja i ima sentimentalnu vrednost ali i materijalnu.

 

 

Ako se na trenutak izuzmu ukrasi i detalji, može se konstatovati da je dom Branke Nevistić Grujić i Branislava Grujića svetao i prostran.

Pročitajte: Žena milionera pomutila razum celom Instagramu - Potpuno naga Branka Nevistić (FOTO)

Osvetljenosti doprinose prozori od poda do plafona, ali i nameštaj bež-belih nijansi.

 

 

Svuda su raspoređeni udobni ukrasni jastuci, a posebnu pažnju javnosti privukla je baštenska garnitura na terasi, tačnije u prostranom dvorištu u kom Branka gaji cveće. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading