Celebrity News

Proslavila se eksplicitnim scenama s Marijom Bergam, borila se za potomstvo pa se odselila u Ameriku: Evo šta sada radi Leona Paraminski

Izgled Leone Paraminski uvek je privlačio pažnju

Proslavila se eksplicitnim scenama s Marijom Bergam, borila se za potomstvo pa se odselila u Ameriku: Evo šta sada radi Leona Paraminski

screenshottv

Izgled Leone Paraminski delimično je pomogao, delimično odmogao lepoj Hrvatici na profesionalnom putu.

Poput svake druge glumice koja poseduje posebnu lepotu i ona se godinama borila sa predrasudama, koje je po mišljenju mnogih razbila ulogom u seriji „Senke nad Balkanom”, gde je imala vrlo intimne scene sa Marijom Bergam, a dodatno je svoj talenat potvrdila u projektu „Budva na pjenu od mora”.

Pročitajte: Sve je baš onako kako ste zamišljali! Dom Nikole Koja kutak je iz snova u kom caruju supruga Aleksandra i ćerkice (FOTO)

Verovalo se da će nakon toga Leona napraviti značajan pomak u već uspešnoj karijeri, međutim, ona je birala nešto drugo.

 

 

Prioritet joj je bila porodica. Godinama se borila za potomstvo, a u neko doba sa suprugom Tinom Komljenovićem se preselila i u Ameriku.

 

 

U 42. godini ostvarila je svoj san da postane majka, a ćerka Liv unela je posebnu energiju i inspiraciju u njen život.

I izgled Leone Paraminski s ulogom majke znatno se korigovao, naravno nabolje, kao i njeni prioriteti, ciljevi i želje.

Ćerkica je razlog što su lepa glumica i njen izabranik ponovo spakovali kofere i vratili se u Hrvatsku.

 

 

Reditelji su vrlo uzbuđeni što će sa lepoticom i vanserijski talentovanom dramskom umetnicom moći ponovo da sarađuju.

Pročitajte: Brat Milorada Mandića Mande bez dlake na jeziku - Nije Bjela otplatio Mandin kredit, ovo je prava istina (Foto)

Leoni se raduju i kolege, ali i hrvatski novinari koji su među prvima doznali da se Paraminski vraća u domovinu.

 

 

U jednom od najnovijih intervjua glumica je istakla da se jedna životna etapa završila te da se jasno i glasno raduje novoj, a publika sa Balkana se raduje što će je iznova gledati u domaćim projektima.

 

Komentari (0)

Loading