Celebrity News

Sve je baš onako kako ste zamišljali! Dom Nikole Koja kutak je iz snova u kom caruju supruga Aleksandra i ćerkice (FOTO)

Dom Nikole Koja ušuškan je kutak za petočlanu porodicu

Sve je baš onako kako ste zamišljali! Dom Nikole Koja kutak je iz snova u kom caruju supruga Aleksandra i ćerkice (FOTO)

Godinama su mediji i javnost priželjkivali da zavire u dom Nikole Koja u srpskoj prestonici. Nažalost, glumac tu privilegiju i čast čak ni svojim obožavaocima nije pružio.

Nije bilo ni mnogo prijatelja kojima je dozvolio da zavire u njegovo malo carstvo, prilagođeno potpuno potrebama njegovih princeza.

Pročitajte: NJEGOVA BEBA! Deset godina od rodjenja bliznakinja Nikola Kojo obradovao naciju DIVNIM VESTIMA, pogledajte koliko je samo ponosan (FOTO)

Nikola ih ima čak četiri, suprugu Aleksandru – bivšu manekenku i tri ćerkice, od kojih je javnost upoznala samo prelepu i talentovanu Anu.

Ana Kojo vrlo je aktivna na Tiktoku, što je razlog više da mediji i javnost govore o njoj, dok su njene sestre odlučile da svoju intimu sačuvaju za sebe.

Boško Karanović

 

Po uzoru na čuvenog oca, one ne dozvoljavaju da iko zaviri u njihove privatne stvari, iako se Nikola poslednjih godina u tom pogledu dosta opustio.

Pre izvesnog vremena on je sa pratiocima na Instagramu podelio kako mu izgleda vikendica nadomak Beograda, a danas je objavio i kako je uredio dnevni boravak.

Boško Karanović

 

Dom Nikole Koje, ako je suditi po toj jednoj slici, krasi tamna garnitura sa svetlim jastučićima, zidovi su čisti i beli, a čini se i da je dosta prostrano.

Pročitajte: Osvojila ga je! Nikola Kojo uslikan sa našom poznatom folk pevačicom - Vreme je da i javnost ovo vidi (FOTO)

Veruje se da je svoju oazu mira on opremio u dogovoru sa emotivnom izabranicom, dok naslednice biraju kako će njihove sobice izgledati.

Instagram

 

Svi komentarišu da je Kojo srećan čovek, okružen damama koje brinu o njemu.

Komentari (0)

Loading