Celebrity News

Žarko Jokanović PRVI PUT o odnosu koji ima s Miličinim sinom: On nas preslišava

Žarko Jokanović i sin Milice Milše - svi detalji odnosa

Žarko Jokanović PRVI PUT o odnosu koji ima s Miličinim sinom: On nas preslišava

Žarko Jokanović ušao je u život Milice Milše dok je Antonije bio još mali i, kako glumica kaže, njen suprug vrlo je brzo postao očinska figura u životu njenog sina. Žarko Jokanović i sin Milice Milše ostvarili su divan porodični odnos, zbog čega je Žarko uspeo da zauzme posebno mesto u Miličinom srcu.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka.

Privatni album

 

– Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili ‘prostirka’ na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca – rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije, dok je Žarko za naš magazin otkrio kakav odnos ima sa Antonijem.

Pročitajte: Milica Milša iskreno za "Story" - Kada bih otkrila da li moj sin ima devojku, bila bih streljana!

– On to meni i jeste. On je pametan, odrastao momak, na kojeg smo veoma ponosni. Brine o nama, brine o Miličinoj tetki, završio je master studije na međunarodnoj politici i bezbednosti, pametan je i divan momak i centar našeg univerzuma. Dečko na kojeg možemo da se oslonimo – otkrio nam je Žarko i dodao:

– Obično roditelji kontrolišu svoju decu čak i kada odrastu, pa ih pitaju šta si jeo i slično, a on traži da mi njemu polažemo račune, brine o našem zdravlju. Svi smo veoma povezani i volimo naše porodične rituale pa se bar jednom nedeljno okupimo na ručku ili nekakvim druženjima ili izlascima.

Upravo na jednom takvom druženju nastala je poslednja fotografija, koju je napravila Milica, a na kojoj Žarko Jokanović i sin Milice Milše poziraju nasmejani, uz obećanje da se spremaju za nove zajedničke avanture, baš kao pravi otac i sin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Komentari (0)

Loading