Celebrity News

Buckasti dečak sa fotografije, danas pravi šmeker! Glumac ljubio ćerku Vesne Čipčić i Milenu Radulović! Prepoznajete li ga?

Fotografija Radovana Vujovića iz detinjstva, ovih dana kruži internetom

Buckasti dečak sa fotografije, danas pravi šmeker! Glumac ljubio ćerku Vesne Čipčić i Milenu Radulović! Prepoznajete li ga?

Privatna Arhiva

Dečak rumenih obraza na fotografiji koja ovih dana kruži internetom danas je uspešni glumac, koji iza sebe broji mnoga filmska ostvarenja, dok mu uloge u TV serijama, po mišljenju publike, posebno leže. Fotografija Radovana Vujovića iz vremena kada je bio dečak oduševila je njegove pratioce.

O životu glumca, koji je, čini se, na vrhuncu svoje karijere, ne zna se mnogo toga. Ipak, poznato je da je studije glume upisao sa svega 17 godina, da je 2005. postao diplomac FDU u klasi profesorke Biljane Mašić i da za sobom ostavlja niz brojnih ostvarenja, kao i zapaženih uloga u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

 

 

Publika je prvi put imala prilike da ga gleda u filmu „Šejtanov ratnik”, a srca pripadnica lepšeg pola osvojio je kao Ris u „Vojnoj akademiji”. Danas ga gledaoci bez treptanja prate u hit seriji „Deca zla” u kojoj tumači glavnog junaka, advokata Nikolu Bobića.

Pročitajte: Ovo više nije taj čovek - Raša Vujović pustio BRADU DO POJASA, nestao iz javnosti i potpuno se transformisao (FOTO)

Ipak, fotografija Radovana Vujovića iz detinjstva već na prvi pogled navodi fanove da se zapitaju kakav privatni život vodi mladi glumac. Javnosti je poznato da ima brojna prijateljstva među kolegama, od kojih najbliža sa Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem, kao i Aleksandrom Tomić, a poznato je i da je bio u emotivnim vezama sa Anjom Alač i Milenom Radulović.

Instagram

 

Nakon raskida sa Milenom, Radovan se svojski potrudio da detalji njegovog privatnog života ostanu nedostupni za medije i javnost.

Komentari (0)

Loading