Celebrity News

Čestitamo! Miloš Biković zaprosio Ivanu Malić, na njenoj ruci zasijao prelep prsten (FOTO)

Verili se Miloš Biković i Ivana Malić

Čestitamo! Miloš Biković zaprosio Ivanu Malić, na njenoj ruci zasijao prelep prsten (FOTO)

Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić sitno broje do dana kada će u naručju držati svog sina. Sada je njihov odnos podignut na viši nivo, tajanstveno, baš kao i sve u njihovoj vezi - verili su se Miloš Biković i Ivana Malić.

Iako su detalje sačuvali od javnosti, verujemo da je prelepoj Crnogorki Miloš priredio posebno iznenađenje, a ona je sada odlučila da obelodani lepe vesti.

Pročitajte: Rastemo! Ivana Malić do porođaja broji sitno, pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće (FOTO)

Naime, ona se fotografisala u ogledalu, a na slici, koju je na Instagramu objavila, jasno se vidi prelep verenički prsten na domalom prstu desne ruke.

Instagram

 

Ova fotografija odmah je fanove navela da pomisle da su se Miloš Biković i Ivana Malić verili, te su brojne čestitke stigle na račun para.

Podsetimo, mediji su početkom septembra pisali da par planira tajno venčanje:

– Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji.

Ata Images

 

I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi

Komentari (0)

Loading