Celebrity News

Rastemo! Ivana Malić do porođaja broji sitno, pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće (FOTO)

Trudna devojka Miloša Bikovića pokazala stomak

Rastemo! Ivana Malić do porođaja broji sitno, pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće (FOTO)

Trudna devojka Miloša Bikovića, kako pišu domaći mediji, na svet bi u novembru trebalo da donese sina. Ponosni roditelji do rođenja deteta broje sitno, a sada je Ivana objavila fotografiju trudničkog stomaka uz opis: „Rastemo”.

Prelepa Crnogorka ne krije da joj trudnoća prija, a čini se da izgleda lepše nego ikad. Trudna devojka Miloša Bikovića pozirala je u bež pletenoj haljini, koja je istakla njen stomak, a preko haljine je nosila trendi pleteni džemperić. Savršeno stilizovana i u devetom mesecu trudnoće, pokazala je da se u svojoj koži savršeno oseća.

Instagram

 

Miloš i Ivana odabrali su da se u ovom periodu što manje medijski eksponiraju, kako bi trudnica imala potreban mir, a vesti o trudnoći, koje su dugo uspešno skrivali, za medije je potvrdio glumac.

Pročitajte: Sve je spremno za prinovu! Ivana Malić pokazala kako su ona i Miloš opremili dom (FOTO)

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vam se obratiti – napisao je Biković.

Komentari (0)

Loading